Unboxing

Beautybox mei 2023

De box was er al op 3 mei – lekker snel en net als ieder jaar in mei kwam hij deze keer in een toilettasje. De inhoud is zeer goed deze maand moet ik zeggen. Ik ben er erg mee in mijn nopjes. Kijk je mee?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Vond het een zalige box, want ben gek op kokos geur. De shampoo en conditioner al eens gehad, bij DM ooit gekocht. Niet top, maar gewoon fijn.
    De bum bum cream, die geur…. echt, laat me erin badderen. Zalig! Heb dan ook al wat potjes versleten, en heb een grote fles bodyspray hier staan. En in New York zelfs een klein flesje parfum van deze lijn gekocht. Love it!

    Geliked door 1 persoon

  2. Ik “vrees “dat ik zo iemand ben die de geur van de bun bun cream zalig zal vinden! Elemis… ik zal meer mijn best doen om de hoofdprijs van de postcodeloterij te manifesteren, dan koop ik de hele collectie van Elemis haha! Lijkt mij toch zalig als je zo een parfumerie binnen kan stappen en dan gewoon tegen de verkoopster kan zeggen: Doe maar 2 van die, die ook, die en ach, doe alles maar haha!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s