Unboxing

Beautybox april 2023

De beautybox van april heeft weer 6 fijne producten. Nou, eigenlijk 7 want er zat een lekker extraatje in. Ik laat je zien welke 6 producten ik in mijn box had deze maand. Ik las in het boekje dat er van een paar producten een variatie was dus het kan zijn dat jij een iets andere inhoud had dan ik. Kijk je mee?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

 1. Mooie box weer. Benieuwd hoe die lipliner is, ik heb hier wat miskopen liggen die veel te hard zijn. Net zo hard als een kleurpotlood. Deze ziet er mooi zacht uit. De reinigingsolie lijkt mij ook fijn en liftend… nee, dat geloof ik ook niet. Dat zou knap zijn. Het masker lijkt mij ook bijzonder!

  Geliked door 1 persoon

  • Potlood is helaas niet goed. Hij tekent niet ook geprobeerd met beetje vaseline eronder voor het ‘glij’ maar geeft geen kleur af 😣 echt jammer want volgens mij niet een heel goedkoop merk. De rest moet ik nog testen

   Like

 2. Jammer dat het potlood niet goed werkt. Ook al jaren opzoek naar het ultieme lippotlood jaren geleden eentje gehad van Yves Saint Laurent maar toen ik er met Black Friday eentje kocht met korting bleek de formule anders en voelt het goedkoop en hard. Die Collistar srub is heerlijk heb ooit eens zo’n klein formaat gekregen bij de Douglas en mee op vakantie genomen heerlijk spul maar pas op dat je niet uitglijd want er zit veel olie in.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s