Unboxing

Monsterbox Maart 2023

Er was weer een nieuwe editie van de monsterbox beschikbaar. Ik besloot hem nogmaals te bestellen. Hij is wel iets duurder geworden maar dat zijn de boodschappen natuurlijk allemaal helaas. Voor 15,95 komt hij nu je kant op en dat is inclusief verzenden. Hij zit weer goed vol en ook de variatie vond ik deze keer beter dan de vorige editie.

Annette

7 thoughts on “Unboxing

  1. Die prijsverhoging valt nog reuze mee als je dat vergelijkt met de normale dagelijkse boodschappen. Niet zelf gekocht wel aan 2 mensen cadeau gegeven. Wel heel bruikbaar dit keer. Die Sun machinereiniger is echt fijn en je kunt ‘m gewoon gebruiken tijdens de normale afwas zoals die andere tabletten. Fijne woensdag!

    Geliked door 1 persoon

  2. Wat zit ie weer lekker vol met producten! Jammer dat ik hem deze keer niet kreeg (zouden ze mijn reviews niet positief genoeg vinden?). Er zitten zeker dingen in die ik heel lekker of interessant vind. Kant en klare sausjes, ik bewaar ze maar om weg te geven, maar die cruesli en pak sap zou zo op zijn bij ons. Chocolade met pindakaas en de chips ook, haha! Ik ben overigens de laatste tijd helemaal dol op die Daim snoepjes, Action heeft ze ook. En laatst zelf gemaakt, gewoon suiker verhitten, uitsmeren, af laten koelen en gesmolten chocolade eroverheen. Het was heel lekker alleen werd de suiker op een bepaald moment zacht. (Dat was meer minder)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s