Weekoverzicht

Weekoverzicht 12 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik had nog heerlijk de hele week vrij. Het zonnetje scheen en ik heb wat aangerommeld. Lees je mee?

Thuis   

Heerlijk om weer thuis te zijn. Vakantie is zalig maar je eigen bedje, douche en spulletjes is toch ook een hoop waard. De koffer had de vakantie trouwens niet overleefd. Een grote scheur in de deksel dus deze kan niet meer mee voor een volgende vakantie. Ik besloot hem dus maar gelijk naar het GAD te brengen. Gelijk de zolder ook maar weer opgegaan en mijn auto vol met spullen gegooid die weg konden. Ritje naar de stort, auto weer leeg. Wat denk je dat er thuis in de gang stond? Juist, de koffer hahaha wat een oen ben ik toch. Ik had hem even aan de kant gezet omdat ik steeds heen en weer liep met spullen naar de auto. Ach ja, later in de week belandde hij toch op de stort tijdens een 2e ritje 😉

Sporten

Het sporten heb ik ook weer netjes opgepakt. Had er ook wel weer zin in na een week op een strandbedje haha. Gevolg dat ik woensdag bijna niet kon lopen van de spierpijn ik was zo stijf niet normaal. Gelukkig was het de volgende dag wel weg.

Shapewear

Ik had echt hoognodig wat nieuwe hemden nodig en besloot ipv de goedkope Primark hemdjes deze keer eens wat shapewear mee te nemen. Ik heb er bij de Zeeman 4 gekocht (2x zwart en 2x wit) later zag ik bij de Wibra ook een dergelijk hemdje dus die ook meegenomen kon ik ze even voor jullie vergelijken. Die van Zeeman kosten 6.99 en die van Wibra 4.99 het verschil zit hem met name in de schouderbandjes. Die van Zeeman heeft brede banden – niet verstelbaar en zit daardoor zeer comfortabel ook voor dames met een grotere boezem denk ik een stuk fijner. Die van Wibra heeft verstelbare schouderbandjes die kunnen wel gaan ‘snijden’ maar zitten verder wel goed. De shapewear zit zalig het houd je echt ‘ingesnoerd’ zonder dat je ‘stikt’ zeg maar 😊. Die van Zeeman zijn dan wel wat duurder maar het draagcomfort vind ik net wat fijner door de brede schouderbanden voel je amper dat je het aanhebt. Kleed dus zeer mooi af en ik vind het aanraders.

Eten

Ik had lekker stamppot met gehaktballetjes en boontjes met rijst, deze 2 waren nog van Uitgekookt.nl. Verder had ik een pan soep gemaakt toen Isabelle kwam eten en had ik ook nog een kipfilet met gebakken aardappeltjes en wat groentes gemaakt. Ik heb voor de komende week nog 1 uitgekookt maaltijd en ik heb nu wat maaltijden bij Freasy besteld, ga ik deze eens proberen. Die komen bevroren door de bezorger (die van uitgekookt zijn dat niet) en zaten goed verpakt. Gelijk in de vriezer gedaan en ik ben benieuwd hoe deze zullen smaken. Ik laat het jullie uiteraard weten. Nadeel van Freasy vind ik dat je geen portie-grootte kunt kiezen dat kan bij uitgekookt wel, en omdat ik een kleine eter ben hoop ik niet dat ik nu veel overhoud. We gaan het zien.

Outfits

Echt een beetje voorjaar deze week dus ik ging voor wat lichtere stofjes. De groene zijden blouse (gekregen voor mijn verjaardag), de spijkerblouse, de lichte broek van de H&M ook een aanrader trouwens. Deze valt heel mooi en is er een diverse kleuren (was maar 20 euro). Stof is mooi en schijnt niet door, ideaal voor het voorjaar. Een wit truitje, mijn aquatrui en de rode trui toen het 1 dagje wat frisser was. Ik heb nu alle dikke truien trouwens wel opgeborgen. Wil ze niet meer zien tot het najaar 😉

Stemmen

Woensdag ging ik uiteraard wel even stemmen. Ik deed dat in het mooi Dudok gebouw waar we er in Hilversum aardig wat van hebben. Deze is bij de Noorderbegraafplaats. Er was helemaal niemand dus ik stond zo weer buiten. Gelijk ook maar even naar de markt geweest om bloemen en kaas te halen. Kon niet wachten tot zaterdag haha. Bij een winkeltje zag ik wasparfum en nam ik 2 flesjes mee in de geuren die ik nog niet had geprobeerd. In de winkel stond wel een proefje en ze ruiken zalig dus mijn wasjes zullen weer zalig geuren de komende tijd.

Zaans Museum

Donderdag naar het Zaans museum geweest. Veel over Verkade gezien – leuk om die oude reclame allemaal te zien en de oude machines te bekijken. Het is aan de Zaanse Schans en we waren er met de VIPkaart veel toeristen natuurlijk met bussen ook 🙂 maar leuk om even een kijkje te hebben genomen.

Weekend

Op vrijdag zou ik naar de borstenbus moeten maar dat werd afgezegd. Personeelstekort dus nu heb ik een nieuwe afspraak voor 7 april maar moet ik wel helemaal naar Breukelen. Ik snap dat ze er niets aan kunnen doen maar voor veel vrouwen zal zo’n afzegging toch weer reden zijn om dan maar niet te gaan. Helemaal als je ervoor naar een andere plaats moet. Ik heb een auto dus voor mij maakt het niet uit maar dat zal niet voor iedereen zo zijn. Ik liet mijn nagels doen en in de avond had ik een heerlijke schoonheidsbehandeling.

Zaterdag deed ik heel weinig. Lekker thuis beetje aangerommeld en zelfs nog even 10 minuutjes buiten gezeten maar daarna kwamen er toch teveel wolken en werd het net te fris. Zaterdagavond uit eten geweest bij de Griek – lekker Gyros gegeten.

Er kwamen 2 pakjes binnen. Mijn foto’s die ik had laten afdrukken en die ik nu kan gaan ophangen bij mijn fotomuur in de slaapkamer (4 foto’s van Egypte en nog 2 van Kroatië) het 2e pakje was van feelunique waar ik nog even wat beautyspulletjes had besteld. Ik ben bijna door mijn oogcrème heen dus kocht 2 verschillende om die te testen voor mijn blog. Een nieuwe Charlotte Tilbury healthy glow (mijn zoveelste tube) en de facial pads van First aid Beauty (ook een re-buy echt heel goed deze). Zondag boodschapjes gedaan, een pakje weggebracht en verder lekker op de bank zitten lezen.

Komende week weer aan het werk en de zoektocht naar een nieuwe baan ook weer opstarten. Hoe was jouw week?

Annette

6 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Fijne hempjes ga ook eens kijken. Draag ’s winters altijd hempjes van dunne merinowol van Dilling uit Denemarken. Zitten ook heel fijn maar worden nu toch wat te warm. Ik vind ze beide mooi verstelbare bandjes zijn ook wel fijn. Vallen ze wel op maat? Prachtig dat grasgroen echt voorjaar als is dat nu weer ver te zoeken kijkend uit het raam…Gisteren autopech en omdat we pechhulp via de dealer hebben maar de onderhoudsbeurt 2 weken uitgesteld hebben mochten we alles zelf betalen. Volgens de wegenwacht was het de accu maar die zit er net 2 maanden in. Gelukkig gebeurde het 2 km. van mijn moeder en kon ik gaan lopen Ed moest 2 uur wachten. Straks garage bellen. Heb je ook dat spel gedaan in het museum (bonbons of koekjes inpakken). Ik zou direct ontslagen worden….Fijne week en succes met de zoektocht. Er komt vast iets heel leuks op je pad!

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoe vaak ik gisteren dacht dat ik je post nog moest lezen, dan komt er weer wat tussen en vergeet ik het weer! Moet nog even in het ritme van mega kattenzorg wennen denk ik… Ik wist niet dat Zeeman shapewear had, wat een goede tip! Ik heb wel wat liggen aan shapewear maar veel zit zo strak dat ik het er benauwd in krijg. Maar ach, het is natuurlijk voor “speciale” gelegenheden denk ik dan maar. Onder andere voor een jurkje wat enorm tekent door de stof.
  Ik ga ook voor de brede banden, veel fijner!
  De laatste tijd zo een zin om weer eens bij H&M te gaan kijken, die broek is zeker niet duur! en leuk! Ik wil een broek hebben die ik gewoon iedere dag kan gaan dragen maar waar ik ook best in kan gaan schilderen en als er wat verf op komt dat het ook weer geen ramp is. Ben het zat om altijd slobberig erbij te lopen omdat het zo praktisch is, haha!
  Die healthy glow moet ik toch gaan onthouden, lijkt mij heel mooi. Besefte laatst dat ik vroeger eigenlijk nooit iets van foundation gebruikte, ik maakte alleen mijn ogen op en lipstick. Ik snap nu waarom ik zo een haat-liefde verhouding heb met foundations!

  Geliked door 1 persoon

  • Ik ben ik ook weer helemaal van de oogschaduw af alweer maanden niet gebruikt. Doe alleen wat mascara en een potloodje. Die broek is er ook in donker blauw en zacht groen weet ik. Weet niet of er nog meer kleuren van zijn. Zit heel lekker en na het wassen snel droog en niet strijken 😂👍🏻🌺

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s