Weekoverzicht

Weekoverzicht 07 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik heb naast het werken dat gewoon door gaat ook nog eens jarig afgelopen weekend. Lees je mee?

Werk

Afgelopen donderdag was de deal eindelijk rond en hebben we de nieuwe eigenaren van het bedrijf voorgesteld aan het personeel. Het is een leuke club die er echt wat van willen maken dus ik heb goede hoop voor alle werknemers. Fijn dat we het voor deze mensen voor elkaar hebben gekregen dat het bedrijf blijft bestaan. Ook een beetje bittersweet want officieel zit het er voor mij op en zal ik de komende weken dus met name aan de slag gaan om de overdracht zo goed mogelijk te laten verlopen.

Outfitjes

Een dagje mijn H&M blazer, de aqua blauwe trui, mijn lila vest en op mijn verjaardag de outfit die ik 2 weken geleden in Duitsland kocht, het koningsblauwe shirtje (nu nog wel met een long-sleeve eronder anders echt te koud) en de beige broek (waar uiteraard gelijk in de middag een vlek op zat hahaha).

Gegeten

Weer lekker gevarieerd gegeten deze week. Bloemkool met een gehaktballetje, mihoen met een saté-tje en snijbonen met kipfilet. Leuk kaartje ook in de box voor mijn verjaardag.

Deodorant

Ik was aan mijn laatste deo van Secret begonnen en dan bestel ik altijd gelijk wat nieuwe zodat ik de komende tijd weer vooruit kan. Ze hebben nu ook 2 varianten die geen aluminium bevatten. Deze zijn wel 3 euro duurder maar ik besloot er 1 mee te bestellen. Gelijk maar even 3 dagen getest en dikke prima ook. Dus voor de mensen die alleen maar een deo willen zonder aluminium is dit goed nieuws want de deo’s van Secret zijn echt bij uitstek de beste deo’s ooit. No spon 😉 ik koop ze al jaren gewoon zelf.

Havermelk

En als we dan toch even op de ‘advertentie’ toer zijn 😊 deze havermelk van Rude Health is echt heerlijk. Ik heb heel wat verschillende soorten havermelk geproefd en sommige zijn echt heel smerig kan ik je zeggen. Maar naast die van Oatly die ik ook lekker vind is deze echt een aanrader. Ik laat mijn zoon altijd een hele doos voor me meenemen maar je kunt het bijvoorbeeld kopen bij de Holland & Barrett. Aanrader zalige barista melk voor je koffie!

Weekend

Zaterdag was Timo jarig en zondag ik dus 😊. Zaterdag gevierd met de familie die lekker kwamen eten – nee niet gekookt hoor, zulke uitsloverij doe ik alleen met kerst. Dus chinees besteld en gezellig met zijn allen gegeten. Ik ben heerlijk verwend met mooie rozen, kadobonnen, chocolade, rituals en een mooie blouse. Mijn zus en zwager hadden nog wat Egyptische ponden dus die kreeg ik ook alvast voor de vakantie over een paar weekjes. Bij de Primark zag ik een leuk petje, nam ik alvast slippers mee en een zonnebril ook alvast voor de vakantie. Heerlijk nog 3 weken en dan even een weekje naar de zon.

Hoe was jouw week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Veel jarigen in februari, haha! Volgens mij zei ik dat vorig jaar ook… Die oat milk ga ik onthouden, heel benieuwd naar. Ik heb ook een witte broek, die heb ik alleen nog gedragen voor foto’s maar verder niet. Altijd huiverig dat er een vlek in komt! Alsof wit het aantrekt haha!
  Fijne week en fijn als alles weer achter de rug is met je werk.

  Geliked door 1 persoon

 2. Feestelijk weekend zeg, leuk! Allebei van harte gefeliciteerd. Wat is eigenlijk de reden dat de andere werknemers wel mogen blijven? Is je functie overtollig geworden? Als je daar online niets over kwijt wil snap ik dat hoor.
  Mijn week was weer even wennen aan de dagelijkse routine, wennen aan weer werken, en wennen aan het weer haha. Jetlag viel deze keer ook niet mee… Maar nu gelukkig vanaf.
  Afgelopen weekend gespeurd naar een weekje Griekenland voor september, wilde iets vastleggen, omdat veel wat ik al gezien had al niet meer boekbaar was… Maar kom er niet uit. Wil graag naar Rhodos denk ik, Rhodos stad. Maar weet niet zo goed wat een leuk hotel/appartement is. Even gezocht op je blog, wist dat jij daar weleens was geweest. Kun jij iets aanraden qua hotel? Zag dat je daar ook gyros had, wil wel iets met eten erbij, maar dan wel Grieks eten zeg maar.

  Geliked door 1 persoon

  • Het bedrijf is verkocht zonder management. Nieuwe eigenaar brengt zijn eigen management team mee dus ja mijn functie vervalt daardoor. Ik moet even nadenken waar ik zat in Rhodos. Volgens mij appartement Barbie en met de kids weet ik niet meer waar ik zat. Rhodos heeft leuke oude stad, Kos is ook leuk, leuk centrum en fijne eettentjes

   Geliked door 1 persoon

   • Oh zit dat zo, snap het. Maar wel balen…
    En thanx, had Barbie ook al opgeslagen, sprak me wel aan, ze hebben ook een nieuw gedeelte zag ik, met mooie nieuwe kamers. Rhodos Stad lijkt me erg leuk ja. Kos in 2021 nog geweest. Wel erg leuk, al 3 keer geweest, twijfelde om daar nog een keer naar toe te gaan. Maar toch iets anders nu.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s