Weekoverzicht

Weekoverzicht 06 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik heb gewerkt, ben gestart met outplacement en bezocht een kasteel.Lees je mee?

Werk

We zijn in de afrondende fase van de verkoop beland en dat brengt de nodige spanningen met zich mee. Na de aankondiging van vorige week was het vooral veel ‘sociaal werk’ dat ik deed. Veel mensen met vragen en toch onzekerheid dus veel praten, proberen gerust te stellen en ondertussen druk met de vragen van de kopers ook dus veel spreadsheets, uitleg, doorspreken het was weer heftig.

Outfitjes

De oranje trui van de Zara op maandag. Ik vind het wel leuk dat oranje als modekleur weer helemaal terug komt. Deze trui is echt voor de winter dus wil ook nog wel iets luchtigers in het oranje denk ik voor de komende maanden. Het wikkelvestje van de wibra is de leuke lichtblauwe kleur, een dagje camel/zwart en mijn heerlijke Reinders trui op de thuiswerkdag.

Gegeten

Weer lekker gevarieerd gegeten deze week. Witlofschotel met pittig gehakt, rodekool schotel met draadjesvlees, mihoen met babi ketjap en kiprollade met krieltjes en wat groentes. Allemaal weer lekker en dus van uitgekookt.nl

Beauty shopje

Ik had een bon van 10 euro korting bij de ICI Paris dus ik besloot om nog een keer de BB cream van Eborian te kopen. Ik was daar dik tevreden over en met de 10 euro korting betaalde ik maar iets meer dan 6 euro voor een tubetje dat me weer maanden vooruit helpt. Ik kreeg een sample van een YSL geur (niet mijn ding) en bij het Kruidvat nam ik een blushstick mee, mooi kleurtje is het, hij lijkt wat donker maar is het zeker niet bij het aanbrengen, echt mooi subtiel is deze.

Outplacement

Donderdagmiddag had ik mijn eerste outplacement afspraak. Dit is onderdeel van mijn einde dienstverband en ik ga dus de komende weken met dit bureau aan de slag die mij gaan helpen. In eerste instantie ga ik dus onderzoeken of ik voor mezelf wil beginnen. Het lijkt mij een mooi moment en om met de woorden van Pipi te spreken; Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan. Ik moet dus van de week een ondernemersscan doen en een beginnetje maken met het schrijven van een ondernemersplan. Over 2 weken heb ik dan mijn volgende afspraak weer.

Wasparfum

Jullie weten dat ik gek ben op wasparfum en ik besloot om een proefpakketje te bestellen van Zevy die ook diverse wasparfums aanbiedt. Het is een pakketje met 6 verschillende geurtjes erin. Ik heb 1 wasje gedraaid inmiddels met de geur Zanzibar nights 😊, maar ik denk dat ik nog even met de dosering moet spelen vind de geur een beetje subtiel nog. Ik zal er ook een blogpost over schrijven als ik ze allemaal heb geprobeerd en wat meer wasjes heb gedraaid.

Weekend

Zaterdag ben ik met W. naar Muiderslot geweest. We hebben allebei zo’n VIP kaart van de vriendenloterij dus dan kun je gratis naar heel veel musea. Leuk om te zien en even rond te lopen ik was er jaren geleden geweest toen de kinderen nog een stuk jonger waren. Het was heerlijk weer en droog dus op het gemakje het kasteel doorgelopen (wel veel smalle trappetjes 😊). In de avond lekker uit eten geweest.

Zondag zijn we naar Zandvoort gereden en even lekker uitgewaaid.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Enerverende week had je weer. Erg leuk dat oranje. Spannend hoor om voor jezelf te beginnen. Fijn dat het ergste op je werk (hopelijk) achter de rug is en er een fijn vooruitzicht van vakantie is. Vanmorgen extra vroeg opgestaan want het OV staakt (auto is kapot) dusgelopen naar Utrecht CS. (1,5 uur) en nu in trein die gelukkig wel rijd. In Amsterdam wel OV want andere CAO. Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Spannend als je voor jezelf gaat beginnen! Ik denk ook dat jij dat wel kan. 😉
  Ik was altijd dol op YSL, hoewel Opium nu anders ruikt dan vroeger. Kan ook aan mij liggen…Libre ken ik niet.
  Als kind bij Haarzuilens geweest, mooi daar. Goh, die Vriendenloterij lijkt leuker dan de Postcode loterij als ik het zo zie, maar mijn lot opzeggen durf ik niet. Anders zou ik zo overstappen denk ik.

  Geliked door 1 persoon

 3. Oh spannend, voor jezelf beginnen, succes met dit hele traject! En best pittig om dat er “even naast te doen” naast alle werkbeslommeringen.
  Mijn week was top, lekker in Florida, nu helaas nog steeds jetlag en vandaag weer begonnen… En hele dag koud gehad, brr…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s