Opgemaakt

Beauty empties januari 2023

De kop is eraf en januari is op zijn eind, hoog tijd dus voor de beauty empties van de afgelopen maand. Kijk mee naar wat ik opat, opsmeerde, opkneep en ga zo maar door 🙂 Voor volledige reviews klik je door op de linkjes onder de video.

Annette

Revitaltrax collageen supplement – Klik hier

Oskia sheer tint – Klik hier

Elemis Pro collageen crème – Klik hier

4 thoughts on “Opgemaakt

 1. Je hebt weer een hoop opgemaakt. Ik deed een bestelling bij een online drogist qua mondverzorging en kreeg een klein flesje wasparfum van Horomia (Blanc). Zalig heb het beddengoed + handdoeken ermee gewassen en na 3 dagen rook ik de geur op hoeslaken nog. Misschien iets teveel gewend geraakt aan Essenza di Elda maar ik overweeg wat Horomia te kopen zag dat ze ook een proefpakket hadden. Het is allemaal Italiaans dus ben eigenlijk wel benieuwd of het in Italië niet (veel) goedkoper is. Zag op de website van DM ook zoiets Wäscheduft van Dr. Beckmann maar helaas wordt het alleen online verkocht. Er is ook iets van hun eigen merk (Denk mit) 400 ml. voor 2,75 heb je volgens de beschrijving wel meer van nodig. Volgende keer in Duitsland toch maar eens meenemen.
  https://www.dm.de/denkmit-waescheduft-cotton-dream-p4058172348693.html Ik maakt een zalige oogcréme van Dior Capture op helaas maar 5 ml. was een grote sample. Echt de lekkerste en fijnste oogcréme die ik ooit gebruikt heb. Heb nog niet gekeken wat een full size kost……

  Fijne woensdag.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja de doos was weer vol😁 ik heb nu ook van een ander merk een proefpakket was parfum besteld (zevy) laat zeker weten of het wat is. Heerlijk die oogcreme, ik had laatst een sample van Chanel huidverzorging vond ik ook zo lekker maar ai de prijs 🫣🌸🌺

   Like

 2. Zo, dat was weer een berg opgemaakt! Elemis is altijd van de partij, jammer dat die mascaraborstel niet fijn was. Ik hou ook niet van die mega volle en grote borstels, dan smeer ik mijn huid ook vol met mascara. Wasparfum, ik had zo gehoopt dat ik het zou winnen toen er allemaal winacties waren op Instagram, maar niks noppes. En best veel prijsvragen ingevuld. Mijn buurmeisje wint echt de een na de andere prijs. Mensen schrijven ook hele verhalen, ik kan mijzelf gewoon niet zo goed verkopen. Nu al die onnodige nieuwsbrieven opzeggen haha!

  Geliked door 1 persoon

  • Haha ja erg hoe die nieuwsbrieven oplopen he?! Ik doe ook paar x per jaar overal weer afmelden. Ik heb nu een proef pakketje van zevy besteld ook was parfum eens kijken hoe hun geuren zijn anders terug naar wasparfum zelf. Daar ben ik heel tevreden over 👍🏻🌸

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s