Weekoverzicht

Weekoverzicht 05 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Het werk was zwaar, je leest zo waarom, ik at minder gevarieerd dan verwacht 😊 en ging ik onverwacht een weekendje naar Duitsland.Lees je mee?

Werk

Donderdag konden we eindelijk op het werk een medewerkersbijeenkomst houden en aankondigen dat we 1 productielijn per direct gingen stoppen, alle Duitse collega’s hun baan kwijt zijn en er een nieuwe eigenaar komt voor het bedrijf. Het was heftig de afgelopen maanden en wat een proces. We zijn er nog niet maar ik ben blij dat het hele geheimhouden in elk geval klaar is. Het managementteam heeft maanden hieraan gewerkt en het ging ons niet in de koude kleren zeggen dat kan ik je melden. Helaas is het voor mij dus ook einde oefening en zal ik per 1 juni a.s. weer een andere baan moeten zoeken. Ik ben al voorzichtig wat aan het orienteren en neem jullie uiteraard mee in dat traject de komende maanden. Donderdag was heftig, huilen, onmacht en vooral vermoeidheid kwamen eruit maar we kunnen weer door.

Outfitjes

De koraaltrui op maandag en het batikjasje op de dinsdag. Woensdag geen foto’s van – vergeten. Donderdag oftwel D-day 😉 had ik een jeans en de rode schipperstrui aan. De nacht ervoor slecht geslapen, hallo kleine oogjes en de foto van de donderdagavond toen ik uitgeblust maar vers-gedoucht op de bank was geploft.

Gegeten

Het eten ging niet helemaal goed, haha vorige week was de bezorger heel laat dat hebben jullie kunnen lezen dus toen hij kwam heb ik de doos opengemaakt en de maaltijden direct in de vriezer gestopt en niet gekeken. Maandag had ik dus lekker hachee, stoofpeertjes en bleek dat dus dinsdag weer te hebben haha was dus duidelijk een dubbele maaltijd in mijn box gekomen. Niet erg hoor, de hachee is zalig en de stoofpeertjes ook maar ik stond toch even raar te kijken. Woensdag had ik lekker een pan soep gemaakt en donderdag had ik rijst met sperzieboontjes en kipsate (geen foto van). Al met al dus lekker gegeten van uitgekookt.nl

Vliegjes

Helemaal mesjogge wordt ik al weken van kleine vliegjes. Ik dacht fruitvliegjes maar daar is het het seizoen nog niet voor. Ik kocht bij insectheroes deze ‘blaadjes’ die steek je in de pot bij je plant(en) en dat trekt (net als een ouderwetse vliegenvanger) de vliegjes aan. Werkt als een malle en dus kon ik achterhalen dat het rouwvliegjes zijn. Ik hoop ze de komende week(en) helemaal uit te bannen…

Kersenpitten

Mijn kersenpittenzak deed goede zaken deze week. Ik had steeds last van koude voeten (denk ook van de stress) dus trouw bijna elke avond mee naar bed. Zalig om je voetjes aan te warmen en hem daarna achter mijn rug te leggen als ik ga slapen.

Nieuwe kleding

Mijn jeansblouse die ik echt al jaren heb was echt aan vervanging toe. Ik kocht deze nieuwe bij de Bonprix. Ook kocht ik het weekend deze leuke kobalttrui bij de C&A en de beige broek bij de H&M, binnenkort wel even als outfitje op de foto.

Weekend

Vrijdag had ik 2 gesprekken in de ochtend. 1 met een recruiter voor een baan bij een logistiek bedrijf maar helaas bleek het salaris een struikelblok en dus stopte het daar qua traject. Een uurtje later een gesprek met een bureau dat zowel voor vaste als voor interim functies werft dus daar ook een goed gesprek mee gehad. We gaan het zien. Omdat ik nog erg in de emotie zat de rest van de dag lekker op de bank gehangen met een boek.

W. zou eigenlijk het hele weekend moeten werken maar dat ging niet door dus besloten we tot spontaan een weekendje weg. Even naar Duitsland geweest, lekker geshopt, lekker gegeten en een overnachting in de buurt van Rees gedaan, helemaal gezellig. Zondag even de diertjes in Arnhem gedag gezegd en toen weer naar huis. Fijn was het om even het hoofd leeg te kunnen maken.

Als het lukt neem ik van de week even een kleine DM shoplog voor jullie op want daar moesten we natuurlijk ook even langs 😉

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Hopelijk kun je de komende tijd een beetje tot rust komen en er ligt vast een leuke baan op je te wachten. Heerlijk even eruit dat hadden jullie vast even nodig. Leuk al dat blauw, echt voorjaar. Altijd leuk zo’n shoplog maar rustig aan denk maar even een beetje (boel) aan jezelf. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat jammer dat deze baan ook niet loopt zoals je verwacht had maar ik denk dat je vrij snel weer ander werk zal vinden. Jouw nieuwe broek vind ik heel leuk, volgens mij zit ie ook heerlijk.
  Heerlijk zo een uitje, met hotel en al. En een dierentuin bezoeken is altijd leuk!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hallo Annet,
  Wat een pech heb jij nu moet je weer op zoek naar een andere baan. Het gaat je vast lukken een andere baan te vinden. Maar toch het kost je weer energie. Je moet weer helemaal opnieuw beginnen. Niet leuk.
  Ik heb nog een tip voor, of eigenlijk tegen de rouwvliegjes. Ik heb het vleesetende moerasplantje Zonnedauw in de vensterbank staan. Ik had ook steeds maar die vervelende vliegjes. Nu ik de zonnedauw naast de plant zet met rouwvliegjes worden de vliegjes door het plantje aangetrokken en ben je snel van de vliegjes af.

  Geliked door 1 persoon

 4. Wat naar zeg van je werk! Eerst de geheimhouding, dan de ontlading en dan op zoek naar een andere werkgever; kost allemaal een hoop energie. Fijn dat je er even uit kon in Duitsland.
  Denk om jezelf!

  Geliked door 1 persoon

 5. Heftig hoor zo’n week, kost ontzettend veel energie dit soort dingen. Fijn dat jullie even lekker weg zijn geweest het weekend, dat is lekker even goed voor jezelf zorgen, altijd fijn in dit soort situaties.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s