Unboxing

Beauty box januari 2023

De beautybox van Lookfantastic zal ik ook dit jaar weer voor je unboxen. De januari box is in elk geval goed van start gegaan. Ik laat je zien welke 6 producten er deze maand in de box zitten. Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Mooie inhoud! Molton Brown is natuurlijk altijd fijn en zo een hydraterend masker ook. Ik heb ook zo een massageborstel maar die gebruiken wij nu om Marie een hoofdhuidmassage te geven… Dat vindt ze zo lekker!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s