Weekoverzicht

Weekoverzicht 03 – 2023

Ik neem je mee langs mijn afgelopen week. Ik het was onstuimig, op het werk en qua weer maar we sloten de week af met een gezellig familie-etentje. Lees je mee?

Werk

Mijn week ging totaal niet als gepland. Veel spoed overleg met de US en geen steek duidelijker geworden, nou ja, deels wel maar echt vrolijk werd ik er niet van. Geen leuke week in elk geval. Ik had mijn thuiswerk dag omgeruild ivm een bezoek dat kwam op woensdag dus ik werkte donderdag thuis dus kon wel wat fijner het weekend in omdat ik niet meer na kantoor hoefde na woensdag.

Outfitjes

Groen, grijs en blauw waren een beetje de kleuren dan deze week. Op woensdag had ik zin in wat lichters dus haalde ik mijn lichte spijkerbroek van stal met het beige blazertje van de H&M van mij mag het voorjaar komen maar we moeten nog een koufrontje tegemoet zien geloof ik komende week, jammer πŸ˜‰

Gegeten

Qua maaltijden van uitgekookt had ik hutspot, een kip-kerrie schotel met rijst en rode kool met stoofvlees. Het was weer prima verzorgd door uitgekookt.nl

Sporten

Ik sport ook nog steeds netjes 3x per week. Sinds een paar maanden doe ik dat met gewichtjes en nadat ik met 1kg was gestart vond ik het tijd voor een upgrade dus nu met de 2kg dumpbells aan de slag 😊 het lijkt wellicht niet veel maar doe er maar eens een half uurtje oefeningen mee dan voel je je armen goed hoor kan ik zeggen. Dus de komende periode met deze en dan weer wat zwaarder gaan.

Weekend

Vorige week zondag was ik met W naar de bazaar in Beverwijk geweest, dat was voor mij alweer een paar jaar geleden dat ik daar voor het laatst was. Ik kocht alleen een telefoonkoordje 😊 zodat ik mijn telefoon kan omhangen en niet in mijn tasje hoef te proppen.

De auto ging door de wasstraat dat was echt hoognodig hij zag er niet uit dus glimt hij weer maar als er van de week weer gepekeld wordt zal het wel niet van lange duur zijn. Vrijdag nog even met W naar tuincentrum het oosten in Aalsmeer geweest, nieuw varentje gekocht (mijn oude was niets meer) en een mosstok voor als mijn stekje flink is gegroeid πŸ™‚

Op de markt – bliksembezoek door het slechte weer kocht ik alleen kaas en deze leuke papagaaibektulpen, benieuwd of ze mooi uitkomen. Van W had ik ook weer een prachtige bos gekregen.

Zaterdagavond gingen we met de hele familie eten bij ’t Zusje in Harderwijk nog voor de 80-jarige verjaardag van mijn vader (dat was in November) dus ik en mijn zus (en zwager), alle kleinkinderen en mijn ouders. Het was heel gezellig en we hebben lekker gegeten.

Hoe was jouw week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Prachtige bloemen! Leuk dat vest van de Wibra en wat zit je haar daar leuk. Hoop dat je qua werk deze week een wat minder vervelende week hebt. Ziet er lekker uit die menukaart van ’t Zusje, zou qua desert wel benieuwd zijn naar de mislukte appelcake. Sterkte deze week πŸ™‚

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk vest, staat je goed! Wat een baggerweer, ik hoorde dat het weer kouder zou worden met sneeuw, maar ik vrees dat het voornamelijk nat, natter en natst blijft.
  Ik heb ook zo een koord aan mijn telefoon en vind het ideaal. Niet meer zoeken in mijn handtas, je hebt je telefoon snel te pakken. Lang geleden dat ik in Heemskerk op de Bazar ben geweest. Mijn schoonzus woont vlakbij. Eerst was het gratis, volgens mij moet je nu entree betalen?
  Ik ben zaterdag naar Rotterdam geweest, ik kreeg daar een kleur en stylingadvies. Heel leuk en interessant, binnenkort op mijn blog!

  Geliked door 1 persoon

 3. Balen van je werk, hopelijk deze week beter. Die rozen zijn prachtig zeg!
  Mijn week was wel ok, druk, iets met laatste loodjes. Deze week de echte laatste loodjes, en donderdag en vrijdag gelukkig al vrij voordat ik zaterdag naar Florida vlieg, zin in!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s