Unboxing

Monsterbox december 2022

De laatste monsterbox editie van 2022. De afgelopen keren heb ik hem steeds gekocht en voor jullie een unboxing gedaan. Deze keer zou ik eigenlijk overslaan maar ik kreeg een code van lieve Babs en kon zo toch een editie voor jullie unboxen. Het is een boodschappenpakket waar je niet aan vast zit. Gewoon even inschrijven voor de nieuwsbrief en dan krijg je een mailtje op het moment dat er een box beschikbaar is. Je beslist dan zelf of je hem wilt kopen of niet. Ook leuk om cadeau te doen.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

 1. Mooie box met veel bruikbare producten die L’Or koffie kon je gisteren bij onze AH proeven (chocolade) vond het niet lekker, erg chemisch. Wist je dat ze bij Ikea en AH ook DAIM taarten hebben (vriezer) heel erg lekker. Doe het met kerst als grand dessert een klein puntje en nog wat andere dingen. Fijne woensdag én alvast fijne kerstdagen!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk dat je een unboxing video hebt opgenomen! (en dank voor de mention ;)) Bij mij zat er geen L’Or (en lens wipes) in, benieuwd naar de chocolade variant!
  De melk voor de koffie vonden wij niet zo lekker, hij schuimde ook niet. Ik heb nog gekeken voor die Daim snoepjes, die vind ik zalig, maar hier niet te koop voorzover ik heb kunnen zien.
  Goede tip van Ikea, als ik daar ben zal ik wat inslaan.
  De reiniger van CeraVe is heel fijn, die gebruik ik onder de douche.
  Lief dat je het kattenvoer wilt opsturen maar als je het bij een kennis kwijt kan gewoon doen, hoor. De verzendkosten zijn vast meer dan het cupje voer, zonde. Ik zal een linkje sturen naar de mensen van de box, ik denk dat zij het ook heel leuk vinden om deze unboxing video terug te zien!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s