Weekoverzicht

Weekoverzicht #224

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik had een kerstlunch op het werk en ging naar Tina Turner de musical. Lees je mee?

Werk

Ondanks de onrustige tijden op het werk wilden we natuurlijk wel een gezellig kerst samenzijn doen. Afgelopen vrijdag hadden we een kerstlunch georganiseerd met een stamppotten buffet, een loterij, het uitdelen van de kerstpakketten en we hadden uit de opslag ook nog tassen kunnen vullen met kruiden/specerijen, een short en van onze joint venture partner Pepsico hadden we dozen chips gekregen dus die konden ook nog uitgedeeld. Het was echt heel erg gezellig en volgens mij heeft iedereen het leuk gehad. Het buffet was echt veel te veel dus we lieten iedereen ook nog emmertjes vullen met stamppot voor in de vriezer thuis 😊Ik was om 4 uur thuis (op mijn vrije dag) en helemaal gesloopt, warme douche genomen en mijn zere voeten hun welverdiende rust gegeven.

Outfitjes

Naast mijn kerstjasje dat 1x per jaar uit de kast komt haha droeg ik vooral lekker veel truien en laagjes ik had het goed koud de hele week. Hoera voor de kersenpittenzak die in bed voor warme voetjes zorgde.

Uitgekookt

Ik had deze week voor de het eerst een maaltijd van uitgekookt.nl die me niet kon bekoren. Ik had voor raapstelen gekozen – volgens mij had ik dat nog nooit gegeten – maar ik vond het niet echt denderend. Ook niet heel vies hoor maar niet voor herhaling vatbaar wat mij betreft. De rest en vooral de curry met rijst was heel erg lekker.

Thee kalender

Er zaten weer heerlijk theetjes in de adventskalender. Soms zijn het aparte combinaties waarvan je van te voren denkt hmmm, ik ben sowieso liever van de ‘normale’ thee maar het smaakte allemaal weer lekker en prima bakkies met dat koude weer.

Sample

Ik kreeg bij een aankoop deze sample van Dior van de nieuwe J’adore variant. Wat een heerlijke geur en ook nog eens zonder alcohol. Het origineel vind ik niet lekker ruiken (ik vind niet veel parfum lekker haha) maar deze is bloemig, fris en blijft lang hangen ook. Voordeel dat er geen alcohol in zit dat ik het dus op de huid kan spuiten (anders doe ik bijna altijd alleen op mijn kleding ivm irritatie) en ook dan ruik je de geur langer. Zeker eens het besnuffelen waard als je bij een parfumerie bent.

Weekend

Toen W. vorige week jarig was had ik hem kaartjes gegeven voor Tina Turner de musical dus daar gingen we zaterdagavond naar toe. Eerst even kort een rondje door Hoog Catherijne gelopen maar mensen wat was het druk en ik wist ook direct weer waarom ik de stad altijd mijdt op zaterdagmiddag. Toen heerlijk bij een bistro gegeten tegenover het theater zodat we zo daar naar binnen konden stappen (want wat stond er weer een koude wind brrrrr). De voorstelling was waanzinnig goed. Wat een strot had de hoofdrolspeelster echt geweldig. Mooi ook hoe de vertaling van een aantal van de songs naar het Nederlands was gedaan. Dat lijkt me heel moeilijk want ga zo’n hit maar eens vertalen en zorgen dat het in het verhaal past maar enorm goed gedaan. De zaal was trouwens bij lange na niet vol maar we waren wel enthousiast met zijn allen. Aanrader hoor als je dit nog wilt zien.

Volgende week komt er geen overzichtje online want dan is het 2e kerstdag dus op 2 januari krijg je dan een overzicht van 2 weken 😉. Succes iedereen met de toeloop naar de kerstdagen.

Hoe was jullie week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Mooi die combinatie van die oranje trui met die zwarte blouse, je straalt:-).
  Neverending story met de warmtepomp die in 1 week bijna 3000 Kwh opmaakt dus volgens ons klopt het niet, maar als er geen “echte” storing is komt er geen monteur. Gisteren snel naar Amsterdam om 12.00 uur en gekookt en huishouden gedaan om voor de verwachte ijzel thuis te zijn. Bracht om 19.30 uur de vuilniszak naar de container en spekglad maar strooizout komt pas wanneer het sneeuwt….Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk zo een musical! En zeker in een theater. Het waait daar altijd als een gek, ik weet het.
  Zo te zien ben je helemaal klaar voor kerst. Vandaag ga ik toch de kerstboom neerzetten, ik denk dat de katten het een leuk speeltje vinden om in te klimmen. Dan is het gewoon een speeltje haha!

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk kerstjasje, en gezellig zo’n lunch met kerstpakket uitreiking. En gezellig nog een uitje, klinkt leuk. Wij hadden afgelopen week ook een kerstlunch. Kerstcadeautje kwam met de post, zo’n waarmee je uit 200 kadobonnen kunt kiezen. Ideaal vind ik dat. En we krijgen nog een mooie winstuitkering.
  Ben zelf 3 dagen de deur bijna niet uit geweest, alleen zaterdag even met de auto naar de bakker, verder durfde ik niet, bang dat ik uit zou glijden en enkel weer zou bezeren. Spekglad was alles hier.
  Dus blij met de dooi vandaag.
  Fijne kerstdagen!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s