Unboxing

Beautybox december 2022

Geen box deze maand maar een prachtig velvet tasje. Ik laat je de inhoud zien in het onderstaande filmpje. Niet echt feestelijk voor de december maand maar zoals eigenlijk elke maand wel een prima inhoud. Doe zeker nog even mee met de give-away als je dit nog niet hebt gedaan 😉

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Prachtige kleur dat tasje! Ben ook niet zo van de handcrémes al is het wel nodig maar ben veel te ongeduldig en veeg het restant er dan na 30 secoden al af met een tissue. Soms s’avonds wanneer ik de administratie doe ofzo zo’n handmasker van de Ac.tion daar kun je dan nog mee typen. Verder mooie inhoud weer. Fijne woensdag! Echt weer voor warme chocolademelk met slagroom en (vegetarische) erwtensoep:-)

  Geliked door 1 persoon

  • Het is zeker chocomelk weer 😁 het tasje is zeker mooi en heb ik inmiddels kado gedaan 👍🏻 de miscellair mousse is heel gek en maakt totaal niet schoon 😩 even kijken of ik iets verkeerd doe anders zeker een sample Saturday 🤣🌺

   Like

 2. Inderdaad niet echt feestelijk, raar dat ze dat niet wat leuker kunnen maken. Handcrème gebruik ik af en toe maar was vrij snel mijn handen daarna weer. Ook als ik een crème op mijn gezicht gedaan heb. Vanwege het vettige gevoel niet zozeer, maar ik wil niet per ongeluk met een crème mijn katten aaien of dat ze aan mijn handen likken en dan dat spul binnenkrijgen. Ook wordt mijn smartphone anders snel vettig. Het tasje is wel mooi.

  Geliked door 1 persoon

 3. De scrub van Christophe Robin is echt 1 van mijn favoriete producten. Klein beetje nodig, en maximaal effect. Heb nog weleens een wat vettige hoofdhuid, en gebruik veel producten, daar is het echt top voor. Tubetje van By Terry moet ik ook nog even nader bestuderen.
  Verder prima box, en het toilettasje ben ik erg blij mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s