Weekoverzicht

Weekoverzicht #223

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Het was allemaal niet zo spannend deze week. Ik heb veel ‘eetfoto’s’ haha het was weer volop smullen en ik ging een dagje naar Duitsland. Lees je mee?

High tea

Even terug naar afgelopen zondag toen W. mijn trakteerde op een heerlijk High Tea. Ik heb maar 1x eerder een high tea gedaan met vriendinnen jaren terug maar wat krijg je veel te eten haha. Dit was nog niet alles want er was ook nog een soepje en een yoghurt met fruit en granola. Wel heerlijk allemaal maar we konden het niet allemaal op.

Outfitjes

Ik droeg het batikjasje deze week, lekker vrolijk en lekker warm. Stemmig zwart outfitje maar wel met mijn lila vest erover 😉 alsof ik het voorvoelde want die dag was niet best. De lekkere groene col sweater mocht ook aan deze week en de schipperstrui ook. Brr het was fris dus de truien doen goede zaken op het moment.

Sinterklaas

Maandag was het natuurlijk Sinterklaasavond. Wij doen er al vele jaren niets meer aan maar dit jaar kreeg ik toch een kadootje. Namelijk dit heerlijke parfum van Chloe – Nomade. Ik heb deze al eens eerder gehad en het is een wat kruidige geur. Zalig.

Uitgekookt

Lekker gegeten ook weer met de maaltijden van Uitgekookt.nl

Deze week stond er kip met roseval aardappeltjes en lof op het menu, had ik nasi met kippendij, Spaghetti Bolognese en een schnitzel met sla en aardappeltjes. Het was weer zalig en vooral zoveel gemak.

Chocolade

Op het werk zat het even niet zo goed. Vooral de dinsdag was een waar dieptepuntje en mijn collega kwam even een reepje kinderchocolade brengen. Zo lief! Het was niets ernstigs hoor en ik hoop in januari eindelijk te kunnen delen wat er allemaal speelt maar het was gewoon even heftig en we zaten er als management team even doorheen met zijn allen.

Thee kalender

Er zaten weer heerlijk theetjes in de adventskalender. Smaken zijn allemaal prima en leuk om elke dag een andere theesmaak te hebben. Volgend jaar ook weer op zoek naar een leuke theekalender. Die van lookfantastic laat ik einde van de maand in zijn geheel aan jullie zien.

Weekend

Vrijdag was de verjaardag van W. en zijn we naar Duitsland geweest. Met zijn 4-en naar Centro (zijn dochter en haar vriendin waren ook mee). Ik was de tourguide hahaha 😊 want ze waren er nog niet eerder geweest. Het was heel koud maar gelukkig droog dus lekker over de kerstmarkt gestruind ook. Ik kocht in centro zelf een nieuwe winterjas voor een mooi klein prijsje en uiteraard wat Haribo 😉 We zijn lekker uit eten geweest bij de Mexicaan.

W. had in Friesland gewerkt deze week dus kreeg ik een Fries suikerbrood en een grote pot drop. Ik groei dicht met al dat lekkers echt waar. Zaterdag na het krabben van de auto poehee wat een koude wind ook even bloemen en kaas gehaald en boodschapjes bij de Appie. Verder het huishouden, blogjes en lekker op de bank zitten lezen in de Allerhande. Hebben jullie al een kerstmenu op het ook? Laat me even weten in de comments. Ik zoek nog inspiratie haha.

Zondag ga ik shoppen in Almere dus als ik dan nog iets koop laat ik het volgende week weten. Hoe was jullie week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuke rustige week had je. En je bent heerlijk verwend. Mooi dat batikjasje. Wij gingen zaterdag naar de kerstmarkt in Baarn bij Kasteel Groeneveld binnen 15 minuten weer weg we vonden er niks aan alleen maar commerciële zooi en 80% had niks met kerst te maken. M’n moeder heeft haar hoortoestellen en het gaat gelukkig goed na veel oefenen is het gelukt dat ze ze zelf uit kan doen maar voor indoen moet de thuiszorg komen, ze heeft reumatische handen en neuropathie waardoor ze geen gevoel heet in de helft van haar vingers. Kreeg ze gisteren te horen dat ze te duur is zo’n simpele handeling kost teveel administratie en tijd ‘eromheen’. En u heeft toch een dochter, of ze verwijzen naar de buren die allemaal 85+ zijn. Ben boos en dat is nog zwak uitgedrukt. Misschien een tip voor een voorgerecht: meloenballetjes maken met zo’n uitsteker, dan balletjes maken van cream cheese, Philadelphia of de huismerkvariant en die in plakjes rauwe ham rollen. Eventueel kun je de meloenbolletjes even in witte port laten ‘weken’ ook lekker maar 2 jaar geleden had ik geen witte port dus heb ik het weggelaten. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Balen zeg, van die toestanden op je werk. Je zit er nog niet zo lang, en nu al dit soort gedoe … niet fijn !
  Voor wat betreft Kerstmenu-inspiratie : wij eten op 1e Kerstdag Kalkoen, en op 2e Kerstdag allerlei tapasjes. Zat ook te denken eventueel te kaasfonduen, is ook lekker en niet zo bewerkelijk. Hopelijk heb je er wat aan !
  Fijne week weer, xx

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een verwennerij allemaal, en het avondeten ziet er ook goed uit zeg. Jammer van het gedoe op je werk, ik hoop voor je dat dat tijdelijk is.
  En leuk, naar Centro!
  Kan je helaas geen kersttips geven, heb er zelf niet zoveel mee, en eet meestal iets simpels. Dit jaar de groene asperges met spek, de aardappelgratin, beiden van AH. Kan daar 2 keer mee doen, dus voor beide dagen haha. Denk dat ik ook wel kan eten bij mijn vader en zijn vriendin, ga daar 2e kerstdag naar toe, maar eet het liefst thuis, ook omdat ik volgende dag gewoon moet werken. En een lekker vleesje erbij, heb heel recent een vleespakket van 10 kg bij de boer gekocht, super lekker. Wordt ossehaas of rosbief.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s