Weekoverzicht

Weekoverzicht #219

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik had ging een dagje naar het strand, mijn lieve papa mocht maar liefst 80 kaarsjes uitblazen en ik had ruzie met een matras. Lees je mee?

Outfitjes

Op maandag droeg ik de zwarte broek van Nikkie, jasje van de H&M en een bordeauxrood t-shirt. Dinsdag mijn groene broek van vorig seizoen (kwam gelijk weer tot de conclusie dat dat toch wel een hele fijne broek is, zit heel lekker) met de donkerblauwe trui van Reinders. Woensdag – thuis werken dus lekker compfy met dikke sweater (ook weer van Reinders). Donderdag een jeans met het knalroze vest.

Nieuwe matras

Woensdag werd mijn nieuwe matras bezorgd. Ik dacht die kan ik als powervrouw wel boven krijgen. NOT!!! Haha wat een zware rol was dat. Het matras is 160 x 210, eerst al uit de doos gehaald want met doos lukte al helemaal niet maar hij was zo zwaar dat ik eenmaal halverwege de trap de draai niet kon maken. Ik zweette me rot en heb toen mijn zoon maar gebeld dat hij uit zijn werk even langs moest rijden 😊 toen was het zo gepiept natuurlijk. Ik had wel om te voorkomen dat de matras weer onderaan de trap belandde hem vastgesnoerd aan de leuning haha.

Uitgekookt

5x stond er een maaltijd van uitgekookt.nl op het menu. Ik had lekker kibbeling met salade en aardappeltjes en een lekker toetje, dit zat in de doos omdat er volgens hun een van de maaltijden was vervangen door een andere maar ik had gewoon wat ik had besteld. Anyway het was een zalig toetje. Broccoli stamppot met chipolata worstjes. De foto’s doen niet altijd recht aan de maaltijden zie ik maar dat komt omdat ik natuurlijk in de avond ook geen best licht meer heb. De Italiaanse burger met kriel vond ik het minst lekker, met name door de grote hoeveelheid mais en daar ben ik niet gek op. Op donderdag at ik zuurkool, die was een beetje pittig met kerrie, erg lekker. Tot slot een witlof met cordon blue, het was lang geleden dat ik witlof had gegeten. Lekker was het.

Gekocht

Een snoer met lichtjes dus ik heb alvast de deur naar de gang een beetje in feeststemming gebracht. Ook kwam mijn kersthanger van Ali express binnen – het is een boekenkast 😉ik zag hem in de facebook groep van samenlezen en had hem een paar weken geleden gelijk besteld, 2 euro geloof ik.  Met de kortingsbon uit de Allerhande nam ik deze nieuwe thee mee van Pickwick met gember. Prima theetje lekker met pit door de gember.

Weekend

Vrijdag heb ik de dakpannen kunnen scoren waar ik al een tijdje naar op zoek was. Als ze de zonnepanelen komen leggen moet je er een aantal op voorraad hebben. Dat bleek toch nog niet zo makkelijk. Maar na een paar weken zoeken kwam ik uiteindelijk terecht in Eemnes bij een bedrijf dat in oude bouwmaterialen doet. Superleuke dingen hadden ze daar trouwens, gietijzeren hekken, leistenen, Portugese tegeltjes, porceleinen wasbakken, bakstenen je kunt het zo gek niet bedenken. Maar gelukkig dus nu voor mij ook een stapeltje dakpannen 😊 daarna heerlijk wezen lunchen en even door de intratuin gelopen (kersthow hier viel een beetje tegen).

Zaterdag was ik naar Scheveningen met lieve W. We hadden onze dikke jas mee (en muts) want dachten dat het wel fris zou zijn aan de kust. Wat een zalig weer, het was erg warm want er stond helemaal geen wind. Dus met open jas een heel lang stuk langs de zee gelopen en daarna heerlijk zonder jas op een terrasje in de zon gezeten. S’avonds nog uit eten geweest. Heerlijke – bijna nazomerse – dag was het.

Zondag naar mijn ouders geweest. Mijn lieve pappa werd zaterdag 80 en dat werd gevierd met een borrel natuurlijk. Binnenkort gaan we met de hele familie uit eten om het nog even goed te vieren.

Hoe was jullie week?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Gefeliciteerd met je vader! Leuk die shawl zo met dat vest. Ed is gelukkig weer beter maar ik ruik en proef sinds een week helemaal niks meer. Koop me een ongeluk aan testen maar steeds positief en bij de GGD ‘mag’ het niet gisteren toch maar een mondkapje op bij m’n moeder en in een ander kamer gaan zitten. Hoop dat het nog terugkomt want nu hoor je van die horrorverhalen dat mensen al jaren niks meer ruiken en proeven. Enige voordeel: al 3 kilo afgevallen….Fijne week weer wanneer worden je panelen geplaatst? Misschien komt mijn neefje wel die is de gehele maand november aan het leggen in Hilversum 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s