Weekoverzicht

Weekoverzicht #218

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik had een date, heb heerlijk gegeten maar was ook een beetje ‘ziekjes’.

Outfitjes

Op maandag droeg ik een ‘batik’ jasje dat ik onlangs kocht. Echt met heerlijke kleurtjes dus met heel veel te combineren ook. Kan zowel als netjes/zakelijk als lekker op een jeans gestyled worden. Voor 25,- een prima aankoop denk ik zo. Dinsdag ben ik vergeten op de foto te zetten 😊 op woensdag droeg ik de rode schipperstrui en op donderdag ‘huispak’ lees je straks meer over. Vrijdag weer de blazer van de H&M.

Vaccinatie

Woensdagochtend ging ik voor mijn boosterprik. Ik was toch thuis aan het werk en de priklocatie is vlakbij dus hup hup ff snel tussen de meetings door. Ik vond het best druk had verwacht – omdat ik hoor dat er weinig animo is voor de prik – dat er geen kip zou zijn, maar het ging heel snel hoor stond zo weer buiten.

In de avond begon mijn arm wel behoorlijk te gloeien en in de nacht was ik toch koortsig. Gevolg; niet slapen dus geen knip voor de neus waard op donderdag. Het werk maar geïnformeerd dat ik er nog een thuiswerkdagje aan vast zou plakken. Met wat paracetamol was de koorts ook snel weg gelukkig. Wel had ik onder mijn oksel ook een behoorlijk gezwollen klier waardoor ik het gevoel had dat mijn arm niet goed naar beneden kon, er zat echt een ‘bal’. Toch maar even google erop nageslagen en het was inderdaad een bekende bijwerking van de corona-prik. Lekker lang gedoucht in de avond en ik was er wel weer.

Uitgekookt

Ik heb weer heerlijk gegeten deze week. Ik had onder meer stoofpeertjes (die waren echt zalig), rijst met groente en saté/ossenhaas. Een lekkerbekje met doperwt/wortel en aardappeltjes en een ‘sudderburger’ (met een stroganoffsaus), sperzieboontjes en varkenshaas. Was helemaal dik in orde weer.

Gekocht

Een caramac 😊 heerlijk, je komt ze niet zo vaak tegen maar schoot even snel de trekpleister in voor 1 dingetje en daar lagen ze bij de kassa dus lekker met een kopje thee genomen s ’middags. Ook kocht ik een nieuwe fles Minetan. Dat is de zelfbruiner – ik vind deze heel fijn. Leren kennen door de beautybox waar een keer een klein flesje in zat en nu al 2x de fullsize gekocht. Makkelijk in gebruik, geen vlekken en een beetje kleur op je snuiteduiker, prima spul!

Weekend

Vrijdag was ik gelukkig weer helemaal opgeknapt en ook de oksel voelde al een stuk beter. Ik had een lunchafspraak en nam een ‘herfst-trio’ – kijk toch eens even hoe lekker dat eruit zag. In de middag naar de nagelstudio voor de nagels dus die zijn ook weer fris en fruitig.

Zaterdag bloemetjes gehaald (Fresia’s) en even langs de appie. Ik had in de avond een date en we gingen gezellig uit eten en hebben heerlijk gekletst. Kreeg ook nog chocolaatjes 😊 die waren natuurlijk zondagavond al op hahaha.

Zondag ben ik even snel naar stadshart Amstelveen geweest naar de Nespresso winkel. Mijn voorraadje koffie was aardig geslonken en nu kan ik weer even vooruit. Heb best een aantal verschillende smaken ook meegenomen maar wel allemaal zo rond de sterkte 5, ik ben geen groot koffiedrinker en al helemaal geen fan van een sterke bak.

Hoe was jullie week?

Annette

9 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuk dat jasje staat je goed. Herinner mij ook zo’n balgevoel onder mijn oksel maar duurde veel langer gelukkig ben je er vanaf. Ed testte positief maandag en werd behoorlijk ziek leek gisteren beter te gaan maar vanmorgen weer 40,3..ik ging met de trein naar de crematie echt niet te doen als haringen in een ton en forse vertraging. Ruim 3 uur van Nieuwegein naar Amsterdam. Sinds vrijdag ook ziek maar ik test nog steeds negatief gelukkig. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat leuk, een date! Kan me ook niet meer heugen wanneer ik dat voor het laatst had haha. Ben teveel gewend aan alleen zijn vrees ik…
  Het eten ziet er toch wel goed uit zeg. Wellicht toch een keer proberen. Zijn deze gekoeld of moet je ze in de vriezer bewaren? Mijn vriezer is niet zo groot, wil een extra vriezer erbij maar dan moet ik eerst ruimte maken ergens in mijn huisje.
  En fijn dat de vaccinatie weer binnen is, kan zelf eind december pas weer. Had eind september nog corona.

  Geliked door 1 persoon

  • De maaltijden worden gekoeld gebracht en zijn dan 5 dagen houdbaar en het lekkerst omdat ze vers gemaakt zijn. Je kan ze invriezen dan zijn ze 30 dagen houdbaar. Ik koop er meestal 4 en dan zet ik er 2 in de koelkast en 2 in de vriezer. Ik laat op donderdag avond bezorgen en meestal heb ik voor het weekend andere eetplannen dus zo verdeel ik het.👍🏻❤️

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s