Weekoverzicht

Weekoverzicht #216

Ik neem je weer mee langs mijn afgelopen week. Ik heb niet zoveel foto’s deze week. Ik was een dagje naar Duitsland, kreeg de adventskalender binnen en at lekker ‘Uitgekookt’.

Werkweek

Mijn collega kwam weer een paar uurtjes werken, dus dat was gezellig. Ik deed verder alvast de bestelling voor de chocoladeletters voor iedereen en verder was het allemaal niet zo spannend. Ik had flinke hoofdpijn dat wel dus een extra dag thuisgewerkt, fijn dat dat kan. Op woensdag nam een collega afscheid dus lekker buiten de deur geluncht.

Adventskalenders

Mijn adventskalender van Lookfantastic was binnen gekomen, dat had ik volgens mij nog niet gemeld 😊. Hij staat er klaar voor en nu mezelf nog 6 weken inhouden voor hij open kan. Ik heb nog steeds de spoilers kunnen omzeilen als was het wel lastig vond ik zelf – en nog steeds – maar als ik iets voorbij zie komen dan scroll ik er snel langs. Er zat een boekje in de doos, ik vermoed met alle inhoud dus ook die netjes in de kast gelegd.

Tijdens mijn uitje zaterdag kreeg ik deze heerlijk thee adventskalender dus ook die gaat in December elke dag uitgepakt worden. Het is de 3e keer dat ik thee adventskalender heb. Leuk!

Outfitjes

Ik heb mijn lila vest gedragen, de heerlijke koraal trui van vorig jaar, het nieuwe shacket van de Primark (die grijze) mijn knalroze vest (opgeleukt met een sjaaltje) en de heerlijke woon-trui van Reinders.

Vinted

Ik deed ook goede zaken op Vinted deze week. Voor bijna 70 euro verkocht dus dat is wel weer lekker. Twee keer met een stapel pakketjes dus richting het verzendpunt maar prima dat ik weer van wat spullen af ben die ik toch niet (meer) gebruik.

Uitgekookt

Twee maaltijden at ik weer van Uitgekookt. Lekkere rendang met rijst en boontjes en een stamppot met gehaktballetjes. Heerlijk gegeten weer. Afgelopen vrijdag zijn er weer 4 nieuwe maaltijden gebracht, daar ga ik de komende week – als ik het niet vergeet hahaha – ook voor jullie weer even foto’s van maken.

Weekend

Vrijdag ben ik wezen lunchen in Harderwijk. Een visje was eigenlijk de bedoeling maar ik koos uiteindelijk voor een broodje pittige kip en ja die was echt goed pittig. Ik kan daar normaal niet zo goed tegen maar deze kon net, had wel van zo’n  ‘dikke lippen’ gevoel na het eten.

Zaterdag sloeg ik de markt over want ik was uitgenodigd voor een dagje Duitsland. Altijd gezellig natuurlijk. Deze keer naar Bocholt geweest, was ik nog nooit geweest. Ik zag dus bovenstaande leuke thee kalender bij een boekhandel en die kreeg ik zomaar cadeau – bofbips 😊.  Een heel klein inkoopje gedaan bij de DM, ik had natuurlijk alles al van mijn grotere shop van 3 weken terug. Maar wel wasmiddel en een pak zakdoekjes meegenomen.

De bloemen van vorige week stonden nog prachtig en dus nam ik – na een blik op mijn lege koelkast haha naast boodschappen ook een bosje Anjers mee bij de AH.

Hoe was jullie week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ook wel eens fijn een week die iets rustiger is! Hier weer turbulente week met gedoe met Ziggo, ventilatie en m’n moeder was ziek dus 3 dagen in Amsterdam geweest. Helaas nog steeds geen zorg de gemeente heeft de aanbesteding gewijzigd en nu is de organisatie waar ze op de wachtlijst stond niet meer in de race….nu weer 24!! maanden wachten. Maar goed gelukkig is het nog lekker weer. Fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 2. Leuk die adventskalender, benieuwd wat voor moois daarin zit!
  Ik heb ook eindelijk iets verkocht via Vinted. Maar wel wennen hoe dat werkt, een ander punt waar je het moet brengen i.p.v PostNL en dan heel lang wachten tot het geld binnen is. Maar in ieder geval iets kunnen verkopen!

  Geliked door 1 persoon

  • Echt? Ik heb mijn geld echt wel snel vaak al de dag nadat de ontvanger het pakket binnen heeft. Ze moeten wel even in Vinted aanklikken dat het pakje in goede staat is ontvangen. Doen ze dat niet moet je geloof ik 8 dagen wachten en dan komt het geld. Boeken naar je rekening gaat ook snel, klikken op uitbetalen en vaak staat het binnen 2 dagen op mijn rekening.

   Geliked door 1 persoon

 3. Ik had een vrij saaie week. Maar ook weleens fijn. Leuk, je adventkalenders. Zit nog steeds zonder…. geen 1 trok me echt. Hopelijk zie ik nog een leuke in Duitsland. Ga daar vrijdag naar toe. Lekker met een overnachting in een hotel. Even kijken waar ik dan op de terugweg zaterdag nog even langs ga. Dacht eerst aan de Veluwe maar kan helaas nog geen lange wandelingen maken. Maar ik verzin wel wat.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s