Unboxing

Monsterbox herfsteditie 2022

Ik kreeg weer een mail dat er een nieuwe editie van de monsterbox besteld kon worden. Gedaan en ik laat je de inhoud graag zien. Het filmpje is niet helemaal scherp zag ik met uploaden maar gelukkig wel te bekijken. Sorry dus voor het iets onscherpe beeld dit keer. Wat vind jij van de inhoud?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Toevallig heb ik ook deze Monsterbox gekregen, morgen een artikel erover. Het snoepgoed is niet zo mijn ding en Tom vindt de bars wel lekker, maar genoeg andere lekkere dingen die er voor mij in zitten!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s