Weekoverzicht

Weekoverzicht #208

Alles warm? Ik denk het wel he?! Mijn weekoverzicht is meer dan saai deze week, ik deed zo min mogelijk met die hitte en ben blij als het van de week iets minder wordt. Heb geen energie, zin, trek in eten….herkenbaar?

Gewerkt

Er moest natuurlijk wel gewoon gewerkt worden. Mijn collega is weer terug van vakantie dus dat maakt het wel iets gezelliger. Twee mensen blij kunnen maken met een nieuwe baan, ook altijd leuk!

Gegeten

We hadden deze week weer een box van Hello Fresh maar ook daar heb ik met toch een beetje makkelijk van af gemaakt met sommige gerechten 😊 haha had echt zo geen zin deze week. Op het menu stonden een burritobowl met gehaktballetjes, een Liguine met kipgehakt en tortilla’s.

Tangleteezer

Nog steeds na al die jaren enorm blij met mijn tangleteezer, ik heb zoveel klitten als ik mijn haar gewassen heb en het is ook wat droger door het kleuren. Met de tangleteezer kan ik het snel doorkammen, beetje van de Color Wow erover sprayen en dan laat ik het gewoon aan de lucht drogen. Koop geen nep tangleteezer – heb ik getest – haalt het niet bij de echte en zo duur zijn ze niet. Die Color wow is echt heel fijn. Ik wissel hem wel af met andere leave-in producten die ik heb staan maar dit is zeker wel een aanrader.

Outfits

Op kantoor hebben we airco dus je zit gelukkig niet te puffen. Ik droeg de bloemetjesbroek met het polo-shirtje, De rode Nikkie broek met het vrolijke bloemenblousje. Op woensdag thuis een t-shirt jurkje dat ik de sale bij de H&M kocht die kan lekker ook mee op vakantie in september. Op donderdag de Hema broek met haltertopje en losse blouse eroverheen. Tot slot nog een donkerblauw jurkje dat ik bij de Primark kocht.

Snoepen

Ik ben een enorme snoeper. Ik gebruik geen suiker in mijn koffie,thee of drinken maar dat maak ik goed door chocolade, drop, chips, snoepjes etc weg te werken 😊 hahaha. Deze happy clouds waren nieuw, en het eet lekker weg zoals je ziet, zakje was snel leeg, beter dus maar niet meer kopen.

Weekend

Ik kocht roosje bij de AH – volgende week is mijn bloemenkraam van de markt weer terug van vakantie en de anjers van vorige week staan er ook nog prima bij.

Verder deed ik helemaal niets het hele weekend. Veel te warm, geen zin zoals ik al zei dus vooral heel rustig aan gedaan, ijsjes, hangmat en boek. Dat was hem wel deze week.

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook zo weinig zin als het zo heet is?

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Ja ook heel weinig zin alleen het hoognodige gedaan voordeel was wel dat de was buiten binnen ‘nog time’ droog was:-) Geprobeerd een nieuw energiecontract voor mijn moeder af te sluiten, loopt 1 oktober af maar de prijzen zijn overal hoog 4 keer zoveel dan nu…maar een inductieplaatje voor haar gekocht. Verder ging haar broer naar een verpleeghuis want alzheimer en dwaalde al maandenlang soms ook ’s nachts buiten. Ik vind het nu nog steeds warm en broeierig. Grappig die Happy Clouds nam ik mee bij het Kruidvat en ook binnen een dag op en ’s avonds geen trek in eten:-) Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb er gelukkig niet zo’n last van, kan er goed tegen, heb ik altijd al gehad. Het is wel fijn dat het in mijn woning niet zo snel warm wordt (’s winters heel koud, daardoor nu niet heel warm haha). Gisteren was het uiteindelijk 25 graden binnen, wel goed te doen. Vorige woning dik boven de 30.
  Gewerkt, meestal thuis, want daar beter concentreren met werk wat ik er tijdelijk bij doe.
  In het weekend lekker gefietst, wat zitten lezen en gisteren mijn huis even goed doorgewerkt.
  En ik wou dat ik een keer geen eetlust had, team always hungry 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Bij mij is het 29 graden in de woonkamer met alles al weken potdicht 😩 heb een glazen gevel voor en achter wel goede zonwering maar met dit weer niet meer tegen te houden. Stook wel heel weinig ook in de winter want ook bij klein zonnetje warmt het huis op. Op het werk airco aan al ben ik er geen groot fan van, vind de lucht vaak dan droog/klammig maar goed we zetten nog even door. Bijna vakantie dan lekker zon, zee en lekker eten 🍽

   Like

   • Oh dat is fijn, in de winter. Als ik het goed warm wil hebben stook ik me eigen suf… slecht geisoleerd huis, en ben afhankelijk van de woningbouw voor isolatie.
    En zo is dat, bijna vakantie! Kijk er ontzettend naar uit.

    Like

 3. Ik doe ook weinig als het zo warm is, het hoognodige eigenlijk. Piet vraagt veel aandacht en haalt mij vaak op als ik in mijn kamer zit te werken. Dan wil ie met mij naar de tuin of dat ik op de bank bij haar ga zitten lezen. Ik vind de warmte nog steeds heerlijk, maar soms is het zo heet dat het buiten op een heteluchtoven lijkt. Dan sproei ik de tegels even af, dan wordt het ietsje koeler. Met heet weer heb ik constant trek, ik denk dat ik mijn energie uit eten haal. Ik kan de hele dag wel eten haha!
  Ik vind het jammer als het nu de hele week blijft regenen, liefst een verfrissende stortbui om de 2-3 dagen en dan weer zon graag…
  Ik doe heel zuinig met mijn Color Wow, alleen voor speciale gelegenheden. Je moet eigenlijk je haar daarna in model föhnen, door de warmte gaat het product pas “werken”. Ik vind het een topproduct, echt de fijnste die ik ken.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s