Boekreview

Dani Atkins – Dromen van jou

Dit is weer een boek uit de bookchoice selectie.  Een roman deze keer, niet iets wat ik normaliter zou lezen maar tussen het gegruwel van mijn thrillers door wel even een welkome afwisseling 😊.

Samenvatting

Beth en Izzy kennen elkaar niet, maar vandaag ontdekken ze dat sinds die ene dag acht jaar geleden hun levens onherroepelijk met elkaar verbonden zijn… Beth Brandon heeft eindelijk de bloemisterij waar ze al haar hele leven van droomt, maar zelfs dát kan haar zenuwen niet bedwingen: vandaag gaat ze iets delen met haar man dat haar hele leven zal veranderen.

Izzy Vaughan dacht dat zij en haar man samen oud zouden worden, maar ze lijken de laatste tijd steeds meer uit elkaar te groeien. Ze houden allebei zielsveel van hun zoontje Noah, maar is dat genoeg om hun huwelijk te redden?

Acht jaar geleden is deze twee vrouwen iets overkomen. Nu blijkt dat dankzij die ene dag acht jaar geleden hun levens nooit meer hetzelfde zullen zijn…

Mijn mening;

Het is een redelijk voorspelbaar boek, dat zeg ik maar direct maar toch – wellicht vooral als je net als ik moeder bent – zul je toch gegrepen worden door het verhaal. Ik wil geen spoilers weggeven maar zal een klein tipje geven. Beth blijkt de biologische moeder te zijn van het kind van Izzy door een fout bij de vruchtbaarheidskliniek. Hoe het verhaal zich verder ontvouwt moet je zelf maar lezen.

De schrijfstijl is wel lekker vlot en het boek leest echt wel lekker weg. Nogmaals niet iets wat ik altijd zou willen lezen daar vind ik dit soort romans toch net even iets te zoetsappig voor maar zo af en toe een keer wel fijn.

Het verhaal is mooi afgerond, goed verteld en daarom toch wel een aanrader voor de dames die hiervan houden. Als je het overweegt om te kopen zou je dat dan via mijn affiliate link willen doen? Dan krijg ik een klein percentage van jouw aankoop (boek is voor jou niet duurder) 😊

Klik hier om te kopen

Wat lees jij nu?

Annette

7 thoughts on “Boekreview

  1. Het boek spreekt mij in eerste instantie niet zo aan maar misschien als ‘tussendoortje’. Ik heb recent Vogeleiland van Marion Pauw uitgelezen (aanrader) en wil graag eens naar Kampen en dan vooral voor de lekkernij dit veelvuldig in het boek wordt beschreven. Lees nu het boek Winterthur van Alexander Nieuwenhuis (klimaatverandering, Club van Rome) heb pas 4 bladzijden gelezen dus kan er nog geen oordeel over vellen. Fijn weekend Annette!

    Geliked door 1 persoon

  2. Leuk dank voor de tip, mijn oma woonde in Meppel en daar was altijd donderdag Meppeldag. Nu nog steeds zag ik misschien een keertje combineren. dit moest overigens die zijn….

    Geliked door 1 persoon

  3. Inmiddels bezig met mijn vierde boek van Ingrid Oonincx. Deze heet Botsing. Ik ben nu gewend aan haar schrijfstijl, niet altijd makkelijk te volgen, maar altijd wel spannend. De andere waren Sluipweg, Pretty Boy en Medicijn. Fijn weekend!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s