Unboxing

Beautybox juli 2022

De beautybox van Lookfantastic is weer binnen gekomen. Het is de juli editie en zit vol met producten voor de zomer. De box is lekker in het knalgeel en de inhoud met de 6 producten laat ik weer graag aan je zien.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

 1. Leuke jumpsuit! drukknoopje? Mooie box weer met fijne inhoud. Zelf nog nooit een hoofdhuidsrub gebruikt. Ed gebruikte tot voor kort altijd gewone zeep onder de douche en altijd snel veel last van oranje voegen. Sinds hij van vast doucheproducten gebruikt (hij denkt dat het zeep is 🙂 veel minder last van. Fijne dag hoop dat het inmiddels beter gaat met je rug.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb altijd moeite met mijn dikke haar om zo een scrub vlak bij de hoofdhuid te krijgen en uitspoelen is ook wel een dingetje… Ik ben ook geen fan van die bars, datgene wat het compact maakt heeft ook die werking op je huid. Ik denk bv aan een olijfolie versus boter of margarine. De laatste 2 worden ook weer hard als ze afkoelen…

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die foamie is helaas niet geweldig. De geur is zalig maar toch een te droge huid na gebruik. De hoofdscrub moet ik nog proberen maar altijd lastig inderdaad om het zowel in als uit je haar te krijgen 🙂 Fijn weekend!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s