Weekoverzicht

Weekoverzicht #197

De afgelopen week was er 1 met wat ups en downs. Ik had weer last van vermoeidheid, kreeg een smaaktraining op het werk, hoorde dat de vakantie doorgaat. En wat verder nog? Lees je nu.

Werken

Op donderdag stond er een zogeten Sensory training op het werk. Voor corona werd deze elk kwartaal georganiseerd voor nieuwe medewerkers maar kon een tijd dus niet doorgaan. Nu werd hij weer opgepakt en deed ik mee.

De smaaktraining begon met het bewust worden van de smaakpapillen en gingen we dus eerst, zoet, zout, zuur en bitter proeven. Dat ging met behulp van de kleine schaaltjes waarin dus water zat met een klein beetje smaakstof. Hierna gingen we onze producten proeven maar dan 1 ingredient per keer. We begonnen dus met de kikkererwtenpasta (smaakt dus echt als babyvoer, hahaha ☹) de tahini – deed mij wat denken aan een hele sterke pindakaas (het is gemalen sesampasta) en nog wat andere items. Echt leuk om te doen en te ervaren.

Hello Fresh

Sinds weken hadden we ook weer eens een box van Hello Fresh. We begonnen de week met de viswraps, lekker maar mijn huis bleef gewoon de hele week stinken naar vis, dat was wel minder leuk. Op dinsdag hadden we de kipgehaktballetjes en op woensdag de salade Nicoise, weer vis dus maar tonijn deze ronde. Prima box. Ook komende week heb ik een box, dan weer een paar weken niet.

Kaartje

Er viel ook weer een ‘sterkte’ kaartje in de bus. Deze keer van de dierenartspraktijk. Toch wel attent van ze. Nog geen bericht gehad overigens dat ik de as weer kan ophalen dus ik neem aan dat ik daar van de week iets van hoor.

Outfits

Wat droeg ik zoal deze week? Op maandag de rode broek van Nikkie met de dunne Knit-wear trui van Noah. Op dinsdag een witte jeans (ook van Nikkie) en de satijnenblouse van de Zara. Op woensdag de fuchsia travelblouse van B5 mode met mijn Primark jeans. Donderdag beetje boswachter 😊 in het groen (weer een broek van Nikkie) met een wit vestje en op vrijdag lekker weer roze met de grijze jeans.

Oogcrème

Ik kon met een mooie kortingsaktie de oogcreme van de IT cosmetics kopen dus gelijk maar twee potjes besteld, kan ik weer even vooruit, in de doosjes zit altijd een zakje van de ‘gewone’ creme daar heb ik nu een hele stapel van, denk dat ik die meeneem op vakantie want dat is een fijne creme ook. Ik zag trouwens op de boekingspagina dat de reis doorgaat dus Kroatie – ik kom eraan! Nog even een paar weekjes en dan heerlijk op vakantie.

Juwelenkoker

Op donderdag moest ik ook voor overleg weer de fabriek in. Dan moet de hele santekraam aan sieraden af 😊 en die doe ik dan altijd even in mijn brillenkoker. Doktersoutfit aan en lopen maar 😉

Weekend

Vrijdag had ik eindelijk weer een afspraak bij de Nagelsalon. Mijn nagels waren echt voor meer dan de helft uitgegroeid en het zag er niet uit. Ze waren een paar weken dicht geweest vanwege prive omstandigheden maar gelukkig kon ik nu weer de nageltjes laten doen. Heerlijk! Gelijk ook even de week voor mijn vakantie ingepland zodat ik ook met ‘verse’ nageltjes op vakantie ga.

Heerlijk geluncht bij Tiramisu een Italiaans restaurant hier in Hilversum. Ik was even gezellig bijpraten met een vriend en we namen allebei de Club Sandwich – my lord wat een enorm broodje kregen we geserveerd. Hij was zalig, sorry foto vergeten en in de avond zat ik nog steeds propvol dus maar wat kleins gegeten toen.

Zaterdag bloemen gehaald, Freesia’s en pioenen deze week. Twijfelde wel over de pioenen want ondanks dat die van vorige week mega goed hebben gebloeid waren ze door het warme weer op donderdag echt wel ‘op’ en vielen de blaadjes uit. Omdat het komende week nog warmer gaat worden toch ook maar voor andere bloemen gekozen. Het seizoen voor pioenen is altijd kort dus ik wil er zeker vaak van genieten als het kan. Het zijn mijn favoriete bloemen.

Zondag en naar Batavia geweest, een legging gekocht, die denk ik mee gaat op vakantie is wel makkelijk voor de excursies. Verder bed verschoont en lekker gelezen.

Hoe was jouw week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Prachtig die pioenen en wat heerlijk dat je vakantie doorgaat! Hier zorgmodus volop aan. Mijn moeder heeft een CVA gehad spoedpost nam de telefoon niet op, en 112 wilde niet komen ondanks aandringen waardoor de schade waarschijnlijk toch groter is…Nu in VUMC maar ik vind de zorg slecht. Ze moet gaan revalideren maar in Amsterdam nergens plek en je schijnt dan zomaar overal in NL geplaatst te kunnen worden.
    Hoop dat je wat minder moet bent je bent vast aan vakantie toe! Fijne (en rustige) week.

    Geliked door 1 persoon

    • Ja ik was heel leuk en een simpele oefening : hap eten in je mond met je neus dichtgeknepen dan na een tijdje je neus loslaten dan krijg je ineens al die smaken die als explosie binnen komen. Werkt zelfs met een dropje, echt leuk om te doen

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s