Unboxing

Beautybox Maart 2022

Supersnel was hij er deze maand de beautybox van Lookfantastic. Al op donderdag 3 maart kwam hij bij me aan. Wat ben ik blij met met de inhoud van de box hij is meer dan in orde. Wat mij betreft zelfs de beste in een lange tijd.

Mooie merken zitten er in deze maand. Het thema is empowerment en stond in het teken van Internationale vrouwendag (die was op 8 maart). Ik heb het filmpje op vrijdag opgenomen, klink nog een beetje snuffig maar dat was deze keer het mooie weer en gelijk weer hooikoorts perikelen met snottig en tranende ogen 🙂 haha

Wat vind jij van de box deze maand?

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Lang geleden dat ik van Wet ’n Wild gehoord heb. (weet niet of ik het goed schrijf). Fijn dat het jouw kleur is, vaak moet je het maar hopen of het bij je past. Wat een dure lipbalm krijg je volgende maand, ik ben reuze benieuwd in hoeverre die beter is dan die je al gebruikt (heb). En jij kan het weten, als lipbalm expert! 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s