Boekreview

Angelique Haak – Uitgeschakeld

Na mijn vorige boek had ik wel weer zin in iets spannends. Ik koos dit boek uit wat al een tijdje op mijn ereader stond en wat een goed boek. Ik wilde iets spannends en kreeg het ook.

De korte inhoud;

MET JULLIE DOCHTER IS HET BEGONNEN, MAAR MET HAAR ZAL HET NIET EINDIGEN… Deze tekst ziet Dorine van Sevère, als ze nietsvermoedend haar post opent. Haar dochter Jorinde pleegde 2 maanden eerder zelfmoord.

Rechercheur Jennifer Brugman en haar partner Ricardo de Graaf, stellen een onderzoek in en komen er al snel achter dat iemand bezig is een groep jonge vrouwen uit te roeien. Ze raken verstrikt in een bizar onderzoek, waarbij meerdere mensen met heftige emoties kampen. En heftige emoties, zetten soms aan tot heftige daden…

Wat een heerlijk boek en wat een goede spanning. Ik heb lange tijd Nederlandse auteurs (van thrillers) een beetje vermeden omdat ik de boeken eenvoudigweg niet spannend genoeg vond. Maar Angelique die kan er wat van hoor. Tot het einde toe spannend. Er is al een eerder verhaal met de rechercheur Jennifer Brugman maar dit boek is prima op zichzelf te lezen. Ik heb er echt van genoten en wat mij betreft 4 sterren voor dit boek.

Over de auteur;

Angelique Haak (1978) heeft al sinds haar jeugd een passie voor lezen en schrijven. Na het winnen van een regionale schrijfwedstrijd, besloot zij haar liefde voor spannende verhalen te combineren met de liefde voor haar geboortestad Rotterdam. Daaruit kwam haar debuutthriller Een nieuw begin, die gelijk werd genomineerd voor de Schaduwprijs. In 2018 volgde Uitgeschakeld, eveneens met de Rotterdamse rechercheur Jennifer Brugman in de hoofdrol. En in 2019 verscheen de derde titel in deze reeks: Zwarte ziel. Angelique woont samen met haar man, twee kinderen en rode kater in Spijkenisse.

Ik wil zeker meer van deze schrijfster gaan lezen. Het is een sterk verhaal dat tot het einde toe spannend blijft. Aanrader wat mij betreft.

Wil je dit boek kopen? Ik hoop dat je dan overweegt om hem via deze affiliate link aan te schaffen. Jij betaald niets extra’s maar ik krijg een klein percentage en kan dan ook weer boeken kopen 😊.

Klik hier om te kopen

Wat lees jij op het moment?

Annette

*dit artikel bevat een affiliate link*

4 thoughts on “Boekreview

  1. Spannend, klinkt als een aanrader, en haar andere boeken ook volgens mij. Ik lees nu Unter Haien van Nele Neuhaus (om mijn Duits weer eens ff een boost te geven) én voor af en toe Dieren kunnen de pest krijgen dat kreeg ik cadeau bij een lidmaatschap. Zo te lezen is het dus eigenlijk een soort van wonder dat er nooit eerder zoiets als Covid is overgestapt naar de mens…
    Fijn weekend én fijne verjaardag 🙂

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s