Weekoverzicht

Weekoverzicht #183

Hallo lieve lezers jullie zijn natuurlijk nieuwsgierig naar mijn eerste werkweek πŸ˜‰. Nou hij zit erop en was intens kan ik je melden. Lees je mee?

Nieuwe start

Heftig hoor ergens nieuw beginnen. Maandag meldde ik me bij mijn nieuwe werkgever. Fijn ontvangen en in de middag gelijk een rondleiding in de fabriek. Ik werk dus nu bij Obela Europe en die maken Hummus en Falafel, niet gek he?! Ik werk op de HR afdeling maar grappig genoeg was er door corona een personeelstekort en voor je het weet helpt het kantoorpersoneel dan dus gewoon een aantal uur mee op de inpakafdeling. Helemaal leuk en natuurlijk zoals het hoort bij een kleine onderneming.

Op dinsdag had ik een taste testing oftewel ik mocht de producten proeven, heerlijk hoor, sommige echt wel pittig voor mij (bijvoorbeeld die met jalapeno peper). Op dinsdag ging ik vroeg naar huis want ik had een etentje.

Trouwen

Mijn zus en zwager zijn namelijk in het huwelijksbootje gestapt op dinsdag. Geen ceremonie of iets maar in de avond wel een gezellig etentje met de familie. Ik had dus mijn auto volgeladen met mijn ouders en mijn kinderen hahaha en op naar Apeldoorn.

Hello Fresh

Uit de hello Fresh box hadden we pasta – altijd goed, de lekkere spaanse hamburger (wel met een veel groter broodje dan de burger πŸ˜‰) en shoarma met Tabouleh. Prima weekje, wel toch wel wat groente over. Hello Fresh doet best veel groente per gerecht en dat eten we met zijn 3-en echt niet altijd weg.

Nieuwe vloer

Alsof ik nog niet mijn week druk genoeg had gepland stond op vrijdag de nieuwe vloer op het programma. Op woensdag werd het PVC al gebracht, moet even acclimatiseren in de woning voordat je het kunt leggen blijkbaar. Veel geschuif dus met de hele inboedel maar het is gelukt. Onwijs blij met het resultaat en op het to-do lijstje is de badkamer de volgende die aan de beurt is maar ik denk dat dat of najaar of volgend jaar wordt. Een nieuwe bank moet er ook echt komen maar dan moet echt eerst Skoet de pijp uit, hahaha 😊 sorry maar nee geen nieuwe bank zodat hij weer met nagels kan worden bewerkt dus even geduld daar ook maar mee.

Weekend

Helemaal niets – ik lag er – zoals je kunt begrijpen helemaal af. Boodschappen gehaald en verder vooral op de bank doorgebracht en gelezen en een beetje tv gekeken. De vloer leggen duurde langer dan ze hadden ingepland dus niet alleen de hele vrijdag maar ook de hele zaterdag en zelfs nog even de plinten op zondag. Maar het is nu klaar.

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Prachtige vloer! Gefeliciteerd met je zus Γ©n zwager πŸ™‚ Kan mij niet herinneren dat ik die producten in de supermarkt heb gezien maar misschien kom ik bij de verkeerde. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met je zus en zwager, altijd leuk een feestje!
  Mooie vloer, is deze ook onderhoudsvriendelijk?
  Leuke baan als je ook af en toe alles mag proeven, alleen hummus..brrr.. Guacamole maakt Tom altijd zelf, erg lekker!
  Onze meubels zijn door Piet ook helemaal aan gort maar niks aan te doen, dan hadden we er maar wat overheen moeten hangen. (En ze zitten verder nog prima)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s