Weekoverzicht

Weekoverzicht #180

Deze week haalde ik mijn booster en ging ik op de koffie bij mijn nieuwe werkgever. Lees je mee hoe mijn week was?

Opruimwoede

De week begon wat ‘traagjes’ een beetje zoals het hele leven op het moment, haha. Ik heb mijn kledingkast opgeruimd en kleding verkocht op Vinted. Dat ging echt best goed en het meeste was ik direct in de eerste dagen alweer kwijt 😊 had ik een mooi ‘uitje’ om de pakketjes weg te brengen en van het geld dat ik met de items heb verdient koop ik dan weer nieuwe kleding.

Zelf heb ik nooit wat op Vinted gekocht dus ik verkoop alleen. Ik hoor er wat mixed dingen over maar ik heb tot nu toe – knock on wood – nooit issues gehad, gewoon netjes mijn geld telkens gekregen. Nu verkoop ik ook geen dure items natuurlijk en ik geloof dat daarmee de meeste problemen zijn. Dat mensen dan opgelicht worden en hun dure designerspullen kwijt zijn. Maar ik heb geen dure dingen. Het meest dure wat ik verkoop is de kleding van Nikkie die ik niet meer draag en dan is het nog geen enorm bedrag, je moet wel realistisch blijven.

Keuken

Omdat ik zo lekker bezig was nam ik ook de keuken maar weer eens onder handen. En heb ik de keukenkastjes ook uitgemest. Ja dat was ook weer eens hoognodig. De keukenkastjes met kruiden, zakjes en pakjes doe ik elk jaar wel een keer – en toch vind ik dan weer dingen met houdbaarheid tot 2019 ofzo haha maar goed, nu dus ook eens de andere kastjes goed uitgemest. Oude slagroomspuit, koekjes stekers, plastic dingetjes en frutsels en meer oude meuk nu echt maar eens weggegooid. Toch weer een vuilniszak vol uit de keuken gehaald.

Hello Fresh

Met de box hadden we deze week Bami in Surinaamse stijl. Lekker, volgens mij hebben we deze eerder gehad. De krieltjes salade maakte ik op Dinsdag. Ik deed de krieltjes niet door de salade maar deed deze apart omdat zoonlief geen salade fan is. Tot slot de Japanse stijl curry. Dat recept klopte niet helemaal, mijn zoon moest het koken en ook na 3x lezen kwamen we er niet helemaal uit. Uiteindelijk wel lekker gegeten en de feedback even doorgegeven aan Hello Fresh.

Kleding

Op maandag ging nam ik alvast een voorsprong naar Blue Monday en droeg ik een nieuw truitje dat ik onlangs kocht, echt een hele mooie kleur blauw. Op dinsdag ging ik voor roze en op woensdag voor de geruite broek met de oversized sweater van Reinders. Die heeft vorige week trouwens met kip bakken vet spetters opgelopen ☹ hoopte die met de was eruit te krijgen maar dat is niet gelukt. Op internet gespeurd en ik ga het nu proberen met een beetje inborstelen met afwasmiddel en dan in de wasmachine kijken of dat lukt, maar als je nog tips hebt? Gooi ze op me! 😊Op donderdag dus een makkelijke trui ivm vaccinatie en op vrijdag deed ik mijn groene trui aan.

Sjaals

Ik kocht – in de sale – nog 3 leuke nieuwe sjaaltjes voor 2,50 per stuk, Op de foto hierboven van donderdag zie je de geel/groene (dat is een grote) de andere twee zijn iets kleiner, 1 met vlinders en 1 met een soort Chanel printje noem ik het maar even voor het gemak.

Wandelen

Het was frisjes maar gelukkig droog dus er kon goed rondjes worden gelopen. Begin van de week waren mijn wandelvriendinnen er ook weer maar de rest van de week heb ik ze niet meer gezien tot vrijdag toen liepen ze op mijn pad en gingen ze nog even ‘stoer’ doen (ik denk voor de foto haha) en de hoorns in elkaar draaien.

Booster

Op donderdagochtend moest ik toch echt even de wekker zetten want ik ging al vroeg op pad voor mijn booster. Het duurde even voor ik dus eindelijk in Hilversum terecht kon maar hij zit erin. Ik had de vaccinatie al eerder kunnen halen maar om er nu helemaal voor naar Amsterdam of ergens anders heen te gaan om hem te halen vond ik ook weer zo wat. Enfin, ik heb mijn ‘plicht’ gedaan. Flinke stijve arm maar gelukkig verder geen klachten aan over gehouden.

Koffie date

Op vrijdagochtend ging ik naar mijn nieuwe werkgever, ik had met mijn nieuwe collega afgesproken om even op de koffie te komen. Ik had haar nog niet ontmoet tijdens de sollicitatie procedure dus leuk om weer even langs te gaan, het was alweer 2 maanden geleden dat ik daar was voor mijn gesprekken. Een uurtje gekletst en ik denk dat we het prima met elkaar zullen gaan vinden. We zijn ook even oud – grappig. Ook nog even de baas ‘gedag’ gezegd en toen weer op huis aan.

Weekend

We mogen toch weer winkelen, beter want dan kan ik de komende 2 weken er nog wel even op uit. Wel jammer dat de musea niet nog open mogen want daar had ik graag met mijn kaart gebruik van gemaakt. Ik deed -uiteraard- een rondje markt en maakte vast een afspraak voor mijn nagels maar verder deed ik het rustig aan het weekend. Wel kreeg ik op zaterdag nog een pakketje in de bus van een lieve volger, Ilona ontzettend bedankt voor het leuke schriftje, ga ik zeker een mooie bestemming voor zoeken (ik denk dat ik er mijn gelezen boeken in ga noteren 😉).

Ik heb sinds een paar dagen een zere plek onder mijn rechtervoet en vermoed dat ik me van de week heb verstapt. Hoop niet dat ik ermee naar de huisarts moet maar even aankijken. Vandaar het weekend met name op de bank gezeten en de voet ingesmeerd. Volgende week ga ik er even lekker op uit denk ik, wel nog even nadenken waar ik dan heen ga, iemand nog leuke tips voor een leuke stad?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuke stad: ’s Hertogenbosch, parkeren in St.Josephstraat of parkeren bij Transferium DeVliert en dan per bus naar de stad dat gaat heel snel. Koffie lunch bij Bitterzoet in de Fonteinstraat.
  En die trui: je kunt dit proberen: vlek iets vochtig maken en dan osselgalzeep, je heb van die sticks. Als Ed kookt standaard (vet) vlekken:-) en het lukt bijna altijd deze er dan uit te krijgen in de was.
  Ed was een weekje op Madeira en omdat mijn moeder ziekjes was paar keer per trein naar Amsterdam geweest. Gisteravond testte ik positief moet nog even uitvogelen of ik nu (en Ed ook) in quarantaine moet :-((((

  Geliked door 1 persoon

  • Wat balen dat je positief getest bent Ilona, ik hoop dat je klachten mee zullen vallen. Ik heb toch maar even een afspraak gemaakt met de huisarts voor mijn voet, morgenochtend om 8 uur !!!! haha mag ik langskomen dus ik wacht even af in hoeverre ik de voet mag belasten voordat ik erop uit ga, wil het niet erger maken dan het is.

   Like

 2. Hé nee ik realiseer mij ineens dat de horeca nog niet open mag dan wordt het toch iets ongezelliger met een koffie of thee to go. En de musea zijn ook nog dicht….Anders misschien dat nieuwe winkelcentrum in Leidschendam? (zelf nog nooit geweest). Anyway toch een fijne week.

  Geliked door 1 persoon

 3. Goed bezig met je opruimwoede; ik vind het behalve dat het dan weer zo fijn netjes is, ook mentaal altijd zo lekker ! Enne, voor wat betreft een leuke stad … Amsterdam (9 straatjes) – maar wellicht is dat wel een thuiswedstrijd voor jou ? Anders misschien een dagje Maastricht/Valkenburg, of Den Haag/Scheveningen, maar ja, dan moet je voet niet gaan muiten natuurlijk ! Fijne week weer, X

  Geliked door 1 persoon

 4. Bami Surinaamse stijl kende ik niet, benieuwd hoe dat zal smaken. Ik denk wat pittiger?
  Leuk die shawls en dat boekje van Ilona.
  Ik zie dat je vriendinnen er ook weer mooi opstaan, gezellig!
  Een leuke stad… ehm, er zijn er zoveel die wel leuk zijn. Ik ben het meest dol op oude steden met een mooie historie, Delft, Leiden , dat soort plaatsen.

  Geliked door 1 persoon

  • De bami is inderdaad iets pittiger maar niet ‘heet’ daar kan ik slecht tegen, was lekker 🙂 Isabelle had het klaar gemaakt. Leuke steden noem je op. Ben net naar de huisarts geweest met de voet en heb een beknelde zenuw 😦 dus even kijken wat het gaat doen….

   Like

 5. Geen aandelen…. Zodra ik knoei (vaak!!!!) de vlekkenverwijderaar en de ontvetter van Dasty op kledingstuk en direct in de wasmachine. Altijd schoon. Ingewassen vlekken is een drama, sorry…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s