Sample Saturday

Fresh – Soy Face Cleanser

Deze sample komt uit de mooie Cult Goodybag die ik heb ontvangen bij een bestelling alweer een flinke tijd geleden. Echt ramvol met leuke en mooie producten en veel nieuwe merken voor mij om te proberen. Deze week dus de reiniger van het merk Fresh

Welk merk?

Fresh is een merk dat ik de laatste tijd best veel voorbij zie komen. Ik heb er ook nog een masker van liggen maar ben er nog niet aan toegekomen om die te proberen. Het merk Fresh bestaat sinds 1991 en is opgericht door twee Russische immigranten die in Amerika wonen (Boston). Hun droom was om een winkel te starten waar je effectieve huidverzorging kon kopen van natuurlijke oorsprong. Hun eerste product was een zeep die ze zelf met de hand verpakten. Zo is het begonnen en zijn ze ook zelf mooie producten gaan produceren. Van een kleine buurtwinkel zijn ze uitgegroeid tot een wereldwijd merk. Mooi verhaal.

Wat is het?

Een gezichtsreiniger. Ik gebruik hem als tweede stap (nadat ik eerst de meeste make-up met een micellair water heb verwijderd). Het is een hele milde – en dus voor velen geschikte – reiniger. De reiniger zit vol met soja proteinen, komkommer (dat ruik je ook 😊) en lekkere olien.

Wat vond ik ervan?

Dik in orde, de geur is echt wel komkommer en dus lekker fris. Hij schuimt heel lichtjes op als je hem inmasseert en daarna even met een washand weghalen. Je houd een heerlijk frisse en zachte huid over die goed schoon is en klaar om – in mijn geval – de nachtverzorging aan te brengen.

Waar te koop en wat kost het?

Bij Cult beauty – online dus – en het mooie is je kunt de verpakking die ik had (travelsize) kopen voor € 14,- dat is best duur maar als je eerst iets wilt proberen vind ik het wel heel goed dat je bij cult veel mini’s kunt aanschaffen zodat je een product eerst even kunt proberen. Ik heb met het tubetje denk ik zo’n 1,5 week gedaan dus een prima indruk kunnen krijgen. Je hebt er weinig van nodig om je gezicht goed schoon te krijgen. Een fullsize kost € 34,50 wat ik ook nog steeds een prima prijs vind. Mooi product, aanrader wat mij betreft en zeker dus ook nieuwsgierig naar andere producten van dit merk. Ook Lookfantastic heeft dit merk in het assortiment.

Annette

3 thoughts on “Sample Saturday

  1. Goed American Dream verhaal 🙂 Lijkt mij een heerlijke no-nonsense reiniger en iets wat naar komkommer ruikt heeft bij mij altijd een pré. Vroeger had je bij de Hema van Miss Helen zo’n milkreiniger die naar komkommer ruikt was ook heerlijk. Heb ook ooit eens een Rimmel mascara gehad met komkommer (Wake me up) rook lekker maar ik vond het borsteltje niet fijn.
    Fijn weekend!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s