Weekoverzicht

Weekoverzicht #179

Welkom bij mijn saaie week 😊 haha maar ja, januari is altijd al een beetje een saaie maand vinden jullie ook niet? Grijs, grauw en iedereen die een beetje moet bijkomen van de feestdagen. Nu is er ook nog eens niets te beleven. Ik hoop echt dat we wat meer kunnen na volgende week maar wat denken jullie?

Outfits

Ik probeerde er met mijn outfits in elk geval nog een beetje kleur aan te geven deze week. Panterbroekje, Groene ‘gucci’ trui, koraal trui, bordeux het was in elk geval wel weer om je lekker in te pakken.

Hello Freshbox

Ook uit de Hello Fresh box deze week een echte winterklassieker namelijk Hutspot 😊 haha was lekker en kwam met spruitjes erbij, wat prima was want mijn dochter houd niet van hutspot. De kip tortilla’s waren echt zalig en ook de pasta met gehaktballen is altijd goed natuurlijk.

Gewandeld

Deze week toch goed kunnen wandelen en sporten. Op maandag liep ik net langs de koeien en de schaapskooi toen het luchtalarm ging. Koeien gingen massaal staan en met de oren draaien, vond het toch een beetje spannend en bleef angstvallig over mijn schouder kijken of ze het niet ineens op een lopen zouden zetten haha, dat had ik nergens heen kunnen vluchten. Maar gelukkig bleven ze verder wel rustig.

Skoet

Skoet had een ongelukje deze week – en deed een plas in mijn wasmand met schone was ☹ getsdekke, kon ze niets aan doen hoor, ze was boven en ik hoorde haar wel steeds op en neer drentelen maar ze kon dus haar hoge nood niet kwijt en dacht blijkbaar dat de deur naar de woonkamer dicht zat (die stond gewoon op een kier) dus het arme dametje besloot toen maar haar plas in de wasmand te doen. Netjes natuurlijk maar ik kon dus de volgende dag de lading zo weer in de machine kieperen. Het blijft een avontuur met deze dame op leeftijd – ik kan echt wel merken dat ze ze niet allemaal meer helemaal op een rijtje heeft….

Bloemen en drop

Op woensdag even naar de markt voor een verse bos bloemen en kaas want dat was na twee weken geen markt echt schoon op. Op zaterdag nog een bos rozen meegenomen en mijn pondje drop waar ik al twee weken zin in had haha. Lekker ga ik de komende 2 weken van genieten (meestal doe ik 2 weken met zo’n zak drop).

Verder niets meegemaakt, ik hoop echt dat de persco van volgende week een beetje licht gaat brengen maar ik heb er een hard hoofd in. Maar echt, de besmettingen zijn dan wel hoog maar dat zijn ze in andere landen waar alles open is ook dit kan toch zo niet langer doorgaan ☹ echt niet leuk meer. Ik krijg in elk geval mijn booster volgende week en ga ik op de koffie bij mijn nieuwe werkgever dus dat lees je volgende week.

Hoe was jullie week?

Annette

15 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Qua kleding én bloemen had je in ieder geval wel een kleurrijke week. Ach die arme Skoet toch wel netjes van haar! Ik weet het niet qua maatregelen maar iedereen doet ook maar wat. Ik zie in de winkels alleen maar mensen met mondkapjes onder hun neus (geen gezicht) of helemaal niet maar er wordt toch niks van gezegd. In Amsterdam, op Urk etc. zijn sommige winkels gewoon open. We gaan het zien nieuw kabinet nieuwe kansen :-(( Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

  • Leuke outfits weer, lekker kleurrijk!
   Arme Skoet, toch netjes iets van een bak gezocht.
   Als ik drop zie begin ik spontaan te kwijlen. Zo raar, ik eet nauwelijks drop. Vind het soms wel lekker, zo heel af en toe.
   Ik hoor hier nooit meer een luchtalarm besef ik nu.
   Ik snap soms ook niks van die maatregelen, vandaag overigens de booster gehad.

   Geliked door 1 persoon

  • haha, ik neem elke dag een paar dropjes, de kinderen houden er niet van dus dat scheelt ook 🙂 ik ben een enorme snoeperd maar gelukkig ook snel voldaan dus zal ook niet snel een heel pak koek of zak chips eten, ik heb aan een klein beetje voldoende gelukkig 😉

   Like

   • Net wat forever.38 zegt, knap dat je t zo lang met je lievelings drop doet. Bij mij is t in tap tempo op. Echt Kampioen daarin.
    Ik moet altijd denken (bij jouw foto met op de achtergrond bos) aan dat ieder moment Jason Voorhees te voorschijn komt of Leatherface of Michael Myers. Ook denk ik dat er op de achtergrond een put staat met Samara Morgan. Maar zag gelukkig niemand. Ook al keek ik heel goed. Lol. Achja dat krijg je met een Horrorfreak.
    Verwen Skoet maar nu t nog kan. Geniet lekker van je vakantie.
    Knuffel van Claudy.

    Geliked door 1 persoon

 2. Netjes v.w.b. de drop, red dat zelf niet hoor, zou binnen 3 dagen op zijn denk ik. Maar kan sowieso geen maat houden met lekkere dingen dus haal het maar niet of minimaal in huis, moet echt gewicht kwijt.
  En ben benieuwd of de lockdown wordt verlengd. Hou me aan alle maatregelen, laat me vaccineren, booster vorige week gehaald maar heb er geen begrip meer voor. Hetzelfde met wat het OMT vandaag geadviseerd heeft, mondkapjes buiten op bv markten, sportwedstrijden. Doe normaal…

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een heerlijke outfits, ik word er blij van! En ook van jouw bloemen iedere week, ik vind dat zo knap dat je dat doet! Ik zou dat ook gewoon eens moeten doen, zeker in deze tijd van het jaar. Ik heb ook een bloedhekel aan januari, die mogen ze van mij skippen 😉

  Geliked door 1 persoon

  • Op de markt kun je nog voor een paar euro een fijne bos(sen) bloemen halen. Helaas is het in de winkel echt veel te duur dan betaal je maar zo 15 euro voor een klein bosje. Soms heb ik wel 2 weken plezier van mijn bloemen dan staat mijn huis vol 🙂

   Like

 4. Ik vind januari altijd eindeloos duren en vooral erg grijs. Wel leuk dat je een beetje kleur in je outfits hebt!

  Ben erg benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren qua lockdown. Ben er wel een beetje klaar mee.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s