Unboxing

Lookfantastic Beautybox Januari 2022

De beautybox van januari heeft als thema wellness. Ik moet zeggen dat ik de thema’s niet altijd goed terug zie in de box 🙂 maar ach, wat maakt het uit. Elke maand een leuk kadootje met 6 producten. Deze maand zijn er wat mij betreft 4 geslaagd en 2 – ook prima – maar die ik niet gebruik. Die gaan in de volgende give-away voor jullie.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Mooie trui/shawl combinatie heb je aan. Staat je goed! Box klinkt weer heerlijk vooral de bodywash spreekt mij wel aan én de Pillow spray. Kreeg een grote fles van Ed. Slaap gigantisch slecht en dit helpt wel een beetje. FIjne dag.!

    Geliked door 1 persoon

  2. Benieuwd naar de polar dagcrème en de bubble tea douchegel. Vooral die laatste, zou het ook gaan bubbelen zoals die thee? En die pillow spray die zit er inderdaad heel vaak in. Ik had hem toen bij jou gewonnen en snap wat je bedoelt… op een bepaald moment ben je er wel klaar mee, haha.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s