Opgemaakt

Beauty empties December 2021

Het is de laatste dag van het jaar en ik laat je zien wat er de afgelopen maand opging aan beauty producten. Ik verspreek me – noem tandpasta, shampoo – oeps haha en de Good Genes van Sunday Riley komt niet uit de beautybox maar uit de Caroline Hirons kit. Ook zie ik aan het einde wat lipstick op mijn tanden zitten, potjandrie, nou ja, we gaan het jaar fluitend uit hoor hahaha.

Maakte jij nog een fijn product op deze maand?

Annette

9 thoughts on “Opgemaakt

 1. Op de laatste dag van het jaar mijn favoriete item 🙂 Hoop opgemaakt weer. Ik spuit het laatste restje uit mijn Prada Infusion D’Iris, en het laatste likje van de Too Faced Pillow Cream. Ik kocht een klein sample setje een paar weken geleden en twijfel nu over een grote. Zat ook een lip balm in en die is ook echt fijn. Maar “iets” anders is ook fijn.
  Fijne jaarwisseling!

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb het Avant masker wel gebruikt als nachtcrème en ging goed. Ik gebruik het nog steeds want gebruik het maar een paar x per week. De haarspray heb ik ook gekocht op aanraden van jou en vind ik ook erg goed. Molton Brown is top die hebben zulke heerlijke douchegels, ik koop ze af en toe en de geur blijft zo lang hangen in de badkamer en je doet er redelijk lang mee met zo’n fles. Leuk weer je empties, ook mijn favoriete video. Hele fijne jaarwisseling toegewenst 🥂

  Geliked door 1 persoon

 3. Leuk filmpje weer!

  Ik heb verleden week de NutraSkin nog besteld voor € 75, 3 dozen. Ik gebruik ze nu om de dag. Ze geven zelf aan een half zakje per dag na 3 of 4 maanden, maar dat vind ik lastig te doseren: dus ik doe het op deze manier.

  De vitamine D van Solgar is ook heel goed.
  Ik heb de reinigingsolie voor het gezicht van Clarins opgrmaakt, fijn ptoduct. Ik ga nu de Elemis proberen, van jouw eerdere review.

  Gezellige jaarwisseling! 🥂🍾

  Geliked door 1 persoon

 4. Een knetterkaars en een oogcrème die naar zure kaas ruikt, haha, geweldig! Wat zit er in hemelsnaam in dat het zo vies ruikt? Moet wel een of ander goed ingrediënt zijn als ze hem zo verkopen…. Ik zou bijna denken dat ie over de datum is.
  Verder leuk al die opgemaakte producten weer, de Balea gloss voor je haar en zwarte tandpasta ga ik onthouden.
  Jij ook een fijne jaarwisseling en natuurlijk een goed en gezond nieuwjaar! (hier knallen ze af en toe alsof er een put explodeert, vreselijk…)

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s