Unboxing

Lookfantastic adventskalender 2021

Zoals elk jaar laat ik jullie op de valreep nog even zien wat ik allemaal heb uitgepakt uit de beauty adventskalender van LookFantastic. Ik heb hem nu voor de derde keer op rij. Volgend jaar ga ik denk ik toch een andere nemen. Niet dat hij is tegengevallen maar om wat meer variatie te hebben met andere merken (ik denk wellicht die van FeelUnique, die had ik 4 jaar terug, die van Cult vind ik fantastisch maar die is dan wel weer erg duur). Maar goed, heb weer een maand of 9 om erover na te denken 😉

Mochten jullie een bepaald product graag in de review zien laat het dan even weten want gezien de hoeveelheid kan het echt wel maanden duren voor je bepaalde producten terug zult vinden op mijn blog :).

Annette

6 thoughts on “Unboxing

 1. Er zitten weer heel mooie producten in, de moeite waard, zeker voor de prijs die jij ervoor betaald. Ik ben benieuwd wat je van de WOW spray vindt, maar die van Philip Kingsl(e)y lijkt mij ook heel fijn. Ook heel benieuwd wat jij van die orgasm blush vindt, die is enorm gehyped, vaak wil men dan geen andere meer hebben. En, Shiseido, wat een zaligheid!

  Geliked door 1 persoon

 2. Echt mooie en fijne producten dit jaar. Echt ook dingen waar je iets aan hebt:-) Alleen de haar producten spreken mij wat minder aan maar dat komt omdat ik niet veel verzorging nodig heb met dat korte haar. Kreeg van iemand de Douglas kalender en die vond ik in één woord waardeloos veel van die “pruldingen”. Qua reviews heb ik geen voorkeur ik lees ze allemaal graag!

  Geliked door 1 persoon

  • Ja die Douglas kalender is meestal niet heel bijzonder. Ik zag ze vaak als ik in Duitsland ging winkelen, heb er wel eens 1 voor mijn dochter meegenomen maar er zit vaak veel ‘vulling’ in, dat zag ik ook bij een aantal andere kalenders, die van Allessandro bijvoorbeeld (nagel spul) heel vaak nagel stickers en van de tape (echt waardeloos), die van Loccitane bevat heel veel handcrème en is dus niets voor mij. Die van Rituals vond ik er wel oke uitzien maar dan heb je alles van 1 merk en dat vind ik dan ook weer minder leuk 🙂 – ja ik ben een pietlut hahaha

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s