Weekoverzicht

Weekoverzicht #176

We zitten weer helemaal thuis mensen dus of de weekoverzichten er de komende weken weer leuker op worden? Anyway eerst maar even die van afgelopen week met jullie doornemen…

Gedragen

Qua outfits ging ik lekker voor kleur deze week. Ik begon de meer dan grijze maandag maar even met de nieuwe voorjaarskleur namelijk Koraal. Ik kocht deze leuke trui met sjaal, straks in het voorjaar prima zonder sjaal maar voor nu lekker warm 😊. Op dinsdag mijn groene trui en geruite broek. Op woensdag stemmig zwart (had een begrafenis), donderdag de spijkerblouse met de plum broek van de Zara en op vrijdag de Nikkie sweater en bruine broek.

Werken

Ik deed mijn laatste overdracht aan mijn manager en dinsdag ging ik nog even naar kantoor om mijn kerstpakket op te halen en de sample sale mee te pakken. Leuk om nog even op de valreep wat collega’s te kunnen spreken. Volgende week is echt mijn laatste week maar die staat eigenlijk alleen nog maar in het teken van computer leeghalen en dan op woensdag lever ik alles in.

Schoonmaak

Om alvast in de feeststemming te komen, NOT haha deed ik mijn oven even op de Pyro stand. Dan brand hij dus alle vuiligheid weg en als hij dan is afgekoeld even een doekje erdoor en voila, helemaal (brand)schoon. Dit is dus een zelfreinigende oven. Ik vind het een handige functie. Kan ik hem met de kerst weer lekker vies maken 😉

Keien

De bomen in de straat werden weer aangeplant (ze hadden eerder dit jaar door nieuwe riolering alle bomen gekapt) en ook werden er een paar ‘keitjes’ neergelegd. Echt!!!! Mooier als parkeerpaaltjes natuurlijk maar wat een joekels, de grootste heeft het formaat van een kleine auto en neemt letterlijk een parkeerplek in. Ik snap dat ze mensen niet bij de hoeken willen laten parkeren maar die grootste had wat mij betreft niet gehoeven. Vind het wel mooi – dat dan wel weer 😊

Thee

Ik heb ook helemaal in mijn nopjes met de thee adventskalender van Yogi – wat een leukerd en zeker een aanrader voor volgend jaar dames (en heren). Elke dag – tot nu toe – een andere thee, ze smaken allemaal even lekker en de verpakking met die kleine spreukjes erin is echt leuk, hij is ook echt leuk vormgegeven met die tekeningetjes. Veel leuker dan mijn thee kalender van vorig jaar.

Wandelen

Het wandelen en sporten ging best weer oke deze week. Liep wel veel in de mist, dat levert wat mooie foto’s op maar was toch bang dat mijn ‘wandelvriendinnen’ aka de Schotse Hooglanders ineens uit de mist zouden opdoemen haha, niet gebeurd, ze waren aan de poep te zien wel in de buurt geweest maar ik heb ze niet gezien.

Hello Fresh box

Uit de Hello Fresh box aten we deze week pasta Caprese, broccoli en Zweedse balletjes en platbrood met pesto en champignons. Lekker gegeten weer.

Weekend

Er werd een mooi kerststuk bezorgd van mijn collega’s uit de UK en ik haalde voor de laatste keer dit jaar bloemen want komende 2 weken geen markt op zaterdag…voor hun een dikke inkomensdomper natuurlijk. Ik nam dus 2 dikke bossen mee 😉 ik ging voor mooie donkerpaarse Freesia’s en voor roze/witte Alstroemeria’ss.

Op zondag zou ik voor de laatste keer – voorlopig – van een lunch buiten de deur genieten. Jammer joh 😦 Nou ja, maak er toch wat moois van lieve lezers met de kerst en volgende week laat ik jullie weten hoe mijn kerst is verlopen. Pas goed op elkaar en blijf hoop houden xxx

Hoe was jullie week?

Annette

12 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Mooi dat koraalroze staat je goed. Platbrood met pest 🙂 moet natuurlijk pesto zijn. Was zaterdag in Leiden bij een tentoonstelling over o.m. pest vandaar. Ook over Covid en Ebola etc. etc. maar was niks aan totaal inspiratieloos. Veel heen en weer tussen N’gein en Hoofddorp en Ed zelfs 2 keer naar Nijmegen-Hoofddorp om haar oudste zus heen en weer te rijden. Rottijd maar ja het is niet anders. Fijn week. Ja die theekalender is leuk meeste is lekker behalve rooibos dat is niet mijn smaak. Ik koop ‘m volgend jaar weer:-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een leuke outfits dat koraalroze trui staat je geweldig het afgelopen week van mij stond in het teken nog van de Corona maar gelukkig voel ik me al veel beter alleen nog een beetje snel moe deze zijn mijn kinderen thuis en wij vieren geen kerst dus voor ons is het ieder jaar rond deze tijd een beetje saai maar daar zijn we aan gewend ik wensje een fijne week en een mooie kerst

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik ga de thee-kalender onthouden. Gisteren bij de Sligro ook lekkere thee gekocht, ook een smaakje van Yogi.
  Leuk die kleurige outfits!
  Succes met de laatste loodjes bij deze werkgever komende week!

  Geliked door 1 persoon

  • Dankjewel, ik heb nu de imuum support thee gekocht van Yogi even kijken of die lekker is heb die nu van Lipton. Thee kalender is echt leuk om te doen die van vorig jaar was heel simpel deze is echt leuk vormgegeven ook, aanrader 👍🏻

   Like

 4. Leuk die trui met das-sjaal, staat je goed! Die keien zijn leuker dan die paaltjes, kan je ook lekker op zitten als je daar behoefte aan hebt.
  Handig dat pyro bij je oven, ik had er nog nooit van gehoord. Ovens zijn zo lastig schoon te krijgen, ideaal hoor!
  Mooi die mistige foto’s, zie ik in de verte een van jouw vriendinnen of is het zo een witte wief? 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s