Monsterbox

Monsterbox wintereditie 2021

Er was weer een mail gekomen en de wintereditie van de monsterbox was beschikbaar. Ik heb hem wederom gekocht en pak hem in de video voor je uit. Ik klink nog enorm verkouden en proest er lustig op los maar hopelijk toch leuk om even te zien wat erin zit deze keer.

Wat mij betreft een prima box deze keer. Het is geen abonnement en je koopt de box voor 14,95 inclusief verzenden.

Annette

5 thoughts on “Monsterbox

 1. Kocht ‘m weer voor een aantal mensen die we (nog steeds) niet vaak zien en ook voor mezelf maar vond de inhoud mwah. Maandag die couscous gegeten met een zelfgebrouwen mengsel van (nep) kip, groente, tomatenblokjes en kruiden. Zakje is handig want kan in de magnetron. Maar ik vond het net konijnenvoer:-) Heb een vriendin met een Algerijnse man en hij is echt uren bezig met couscous maken. En die Wilhelmina pepermuntjes kan ik ook niet meer zien:-) Tot zover mijn positieve respons… Fijne dag!

  Geliked door 1 persoon

  • 😂 ik ben sowieso niet zo’n couscous fan vind het vaak zo droog. De pepermunt gaat naar een vriend die suikervrij moet ivm diabetes heb meestal wel een rolletje in mijn tas. Vond de box beter dan vorige keer toen zat er hondenvoer en baby spul in.

   Like

 2. Hij zit weer bomvol (arme postbode) zie ik. Veel producten die erin zitten zouden wij zelf nooit snel kopen, maar er zit wel genoeg aan variatie in. Ik twijfelde of ik hem zou kopen maar zag dat ze al uitverkocht waren. Vlak daarvoor had ik al ergens gezien wat erin zat (voor ons niet veel) dus wacht ik af tot de volgende box. Jammer dat je niet echt vooraf kan zien wat erin zit. zij hebben nu de baby spullen (dieren weet ik niet zeker) in een aparte box gedaan, veel slimmer natuurlijk!

  Geliked door 1 persoon

  • Er zitten inderdaad producten in die ik normaal niet koop, zelf vind ik dat wel leuk want dan probeer je eens iets anders ook. Ja die postbode krijgt met kerst wel weer een fooitje 😁heeft zich dit jaar sterk getoond ook met al die kilo’s kattengrit 😂

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s