Unboxing

Beautybox December 2021

Hij was inderdaad op tijd binnen om nog deze week aan jullie te kunnen laten zien. De december beautybox. Ik vind het niet heel feestelijk maar inhoudelijk wel prima verder. Ook zit er een vervangend product in (iets anders dus dan in het boekje vermeld) maar eigenlijk wel iets blijer mee :).

Kijk je mee?

Annette

11 thoughts on “Unboxing

 1. Wat heb je een leuk shawltje/sjaaltje om! Leuke box weer met bruikbare spullen beter dan al die glitterspullen die je overal ziet. En tsja wel goed getimed want zo feestelijk is het dit jaar niet. Denk niet dat alle maatregelen overboord gaan volgende week. Fijn weekend!

  Geliked door 1 persoon

  • Het sjaaltje is van de Primark 🙂 zelfde als die donkerblauwe met ‘panterprint’ die ik heb, zijn heel fijn, heel zacht materiaal. Ja gelukkig geen glitterspul heb ik ook zo’n hekel aan en is 9 van de 10 keer niet draagbaar. Fijn weekend.

   Like

 2. Ik vind er voor het eerst niks aan aan de box. Ben er altijd blij mee maar dit x vind ik het niks. Zo’n slaapmasker gebruik ik niet, 1 make up product vind ik wel genoeg erin. Hopelijk volgende maand weer fijner.

  Geliked door 1 persoon

  • De blush moet ik nog even proberen want die is wel heel erg fel. Heb hem gisteren geprobeerd maar was too much haha dus even meespelen maar zou kunnen dat dit hem toch niet gaat worden. Mesje en Elemis product ben ik wel blij mee verder. De adventskalender vind ik tot nu toe ook goed, fijne producten zitten erin.

   Like

 3. Prima box, zo een mesje gebruik ik ook en anders gewoon het scheermes eroverheen. Zijn ook mijn dode huidcellen ook weer weg. Die blush lijkt mij wel heel fel, misschien mooier geweest als ze een coral kleur erin hadden gedaan. Die kometen stof / meteorieten spul vind ik ook heel raar, het zat toen ook in een lijn van Filorga. Dan vraag ik mij af, hoe is onderzocht of dat enig effect heeft. Maar ach, soms zie je ook van die jungleplanten en bloemen in producten zitten die ze diep uit een onbegaanbaar oerwoud hebben gehaald…wat je zegt, marketing inderdaad haha!

  Geliked door 1 persoon

 4. Leuk filmpje weer! Ik moest ook wel even lachen om die bijzondere ingrediënten. Soms vraag ik me ook echt af hoe ze het bedenken. Ik denk ook dat er genoeg zijn die erin trappen haha.

  Geliked door 1 persoon

 5. Toch wel weer leuke box. Hij is onderweg naar me. Had na jaren (ben denk ik vanaf begin deze box lid geweest) mijn abo opgezegd. Maar miste het enorm haha. Dus nu weer een jaar abo afgesloten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s