Weekoverzicht

Weekoverzicht #171

Na de drukte van vorige week deed ik het deze week iets rustiger aan. Zitten we de komende periode weer grotendeels thuis en vierde we de verjaardag van mijn vader.

Gedragen

Ik stelde deze week weer 5 outfitjes samen en de meeste zijn weer lekker met kleur. Ik had een aantal gesprekken, deed voorbereidingen voor de nieuwe starters die de 15e bij het bedrijf hun intrede doen en gaf ik ook nog een (online) presentatie.

Hello Fresh

Met de box toverden we weer 3 maaltijden op tafel. Een kipshoarma met tabbouleh, Fajitas met rundergehakt en een krieltjessalade met kip. Alle drie zeer smakelijk en zeker voor herhaling vatbaar. We hebben er lekker van gegeten.

Gewandeld en gesport

Zeker, mijn wandelingetjes goed kunnen doen, soms was het fris buiten maar als je eenmaal loopt dan heb je het ook zo warm. Voor het sporten moest ik mezelf wel echt motiveren – had er totaal geen zin in (heb ik zelden) maar toch gedaan. Als ik dan eenmaal na het sporten onder de lekkere warme douche sta vind ik het ook wel weer fijn maar mijn hobby zal het nooit worden 😊.

Adventskalender

Net als vorig jaar ging ik op zoek naar een tweede (ik ga die van Lookfantastic unboxen vanaf 1 december) een kalender met thee. Na flink wat online speurwerk besloot ik uiteindelijk deze van Yogi thee te bestellen. Dus vanaf 1 december ook weer elke dag een advents-thee.

Verjaardag

Op vrijdag was de verjaardag van mijn vader. Ik haalde een β€˜kadopakket’ dus wat lekkere dingetjes om te snacken, wat voor de vogeltjes in de tuin en een lekker luchtje bij de ICI Paris, alles in een kadotas, strik erom en je hebt een leuk kadootje.

Aankoopjes

Ik nam bij de Primark even een nieuw bundeltje sokken mee, voor 3,50 kun je geen koude voeten hebben toch? De enkelsokjes mogen even in de kast en liever nu even weer wat langere sokken. Gaat niet altijd natuurlijk want sommige broeken zijn enkellengte (of hoger) en dan is een lange sok geen gezicht natuurlijk haha.

Weekend

Ik haalde bloemen op de markt, verder niets nodig en wat boodschapjes bij de appie. Nog steeds geen goed kattengrit in de schappen. Ook bij de Jumbo niet dus ik zal wat online moeten bestellen. Wat een gedoe? Waarom zijn die schappen leeg? Skoet kan ivm nierproblemen geen grit meer in haar bak die klonten vormt want dan is aan het einde van de dag haar bak 1 klont 😊 dus ik moet gewoon grit hebben dat niet klontert. Online proberen te kopen dan maar…

Op zondag even bij bergen aan zee de zee bekeken en een visje gegeten.

Hoe was jullie week?

Annette

14 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuke outfits weer. Heb de Yogi thee kalender ook kocht ik bij Holland&Barett. Veel bellen met de GGD want Ed ziek, moeder ziek en natuurlijk moest ik zelf ook getest maar wegens overvolle teststraten kan ik vandaag pas…..Je hoort nu steeds dat mensen zich niet laten testen maar als je 40 minuten in de wacht staat en via internet alleen dezelde dag kunt in Waalwijk….In Duitsland kan het bijna op iedere straathoek. Zouden houtkorrels iets zijn voor Skoet die klonten ook niet.
  Bijvoorbeeld deze: https://www.petsplace.nl/happy-home-natural-houtkorrel-kattenbakvulling-8711621935085-pps
  Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Nog gefeliciteerd met je vader, lekkere hapjes doen het altijd goed bij de mannen. Laatst hadden wij ook houtkorrels, ik had gelezen dat ze dan grijs worden en dan zijn ze makkelijker te scheiden van de nog goede korrels. Op zich wel handig, maar toch ook geen groot succes. Scheelt wel qua gewicht in de vuilniszakken met grit!
  Lekker al die diners van Hello Fresh, scheelt ook weer iedere dag bedenken wat je moet gaan eten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s