Weekoverzicht

Weekoverzicht #167

Ik neem weer even mijn afgelopen week met je door. Ik deed leuke en minder leuke dingen (yup, zo zit het leven nu eenmaal in elkaar haha). Het was ook de week van de misgelopen afspraken.

Kapper

Op maandagochtend had ik een afspraak staan bij de kapper maar helaas krijg ik op zondagavond een telefoontje dat haar zoontje corona heeft en ze dus haar afspraken moet afzeggen. Balen want mijn haar kan wel even een kappersbeurtje gebruiken. Maar niet getreurd binnenkort maar opnieuw inplannen dus.

Jarig

Mijn dochter was afgelopen dinsdag jarig maar we hadden het in het weekend al even gevierd. Ik at nog wel even het restje taart op – want zonde om weg te gooien 😉 Ook kwam de LookFantastic adventskalender binnen. Nu wachten met unboxen tot 1 december. Ik weet niet wat erin zit omdat ik bewust geen spoilers kijk, wil echt dat het een verrassing blijft tot openen.

Thee

In de ochtend drink ik altijd als opstart – een flinke kop Immune support thee van de Lipton. Ik kocht het afgelopen weekend een nieuw doosje maar bij het openen zie (en ruik ik vooral) dat er een munt thee in zit. Foutje dus! Ik besluit netjes met foto’s de Lipton klantenservice (Unilever) te informeren want ik denk dus dat de hele productielijn nu in een verkeerd doosje is beland maar hoor er dagenlang niets over. Omdat ik zelf-scan bij de appie heb ik ook geen bon (doe altijd korte bon om het hekje door te komen) maar neem het doosje einde van de week toch maar mee en meldt het even ook daar. Krijg gelijk gewoon mijn geld terug en ze gaan de doosjes uit de schappen halen. Wel stom dat Unilever niets van zich laat horen – slechte zaak – je zou maar een allergie hebben?!

Utrecht

Op dinsdag breng ik een bezoekje aan Utrecht en heb met mijn VIP kaart een bezoek gebracht aan het museum van Speelklok tot Pierement. Leuk om die draaiorgels, oude klokken, speeldozen etc te zien. Met mijn ‘bonnetje’ krijg ik ook nog een leuk kadootje een speeldoosje in de vorm van een straatorgel. Het pleurt overigens van de regen en ik duik dus nog even Hoog Catharijne in maar vind er niet veel aan. Wel koop ik een leuke nieuwe winterjas 😊. Ook had ik -slimkees- als ik ben haha even een foto gemaakt waar mijn auto stond want tjsa, het zal weer eens zo zijn dat ik me anders gek loop te zoeken.

Tuin winterklaar

Op woensdag heb ik een afspraak staan met de tuinman. Hij appt eerst dat hij niet in de ochtend komt maar in de middag om vervolgens en niets te laten horen en niet te komen. Potjandrie. Uiteindelijk verontschuldigt hij zich de volgende dag. Weer opnieuw plannen dus. Ik snijd ook nog even lekker in mijn duim ☹ had een hard broodje meegenomen bij de Lidl en het mes schoot van het broodje zo mijn duim in. Bloeden als een gek maar met twee pleisters strak de boel even aan elkaar gezet en een paar dagen zo gehouden zodat het dicht kon gaan. Handig ook steeds met douchen – NOT – maar ja, eigen schuld.

Huisarts

Op donderdag heb ik eerst een afspraak bij de praktijkondersteuner van de huisarts. Ik ga volgende week weer voorzichtig een paar uurtjes starten. Daarna rijd ik door naar Amsterdam voor een andere afspraak – daarover wellicht een andere keer meer.

Tropenmuseum

Ik heb inmiddels mijn museum kaart er wel uit, haha want ik bezoek het Tropenmuseum in Amsterdam. Wat een prachtig gebouw zeg, alleen dat is al een bezoekje waard. Leuk om de verschillende expo’s te zien (o.a. world press photo) en weer wat cultuur te snuiven.

Weekend

Bezoekje aan kamp Vught – een vriend van mij heeft een herdenkingssteen van de tweede wereldoorlog geadopteerd en probeert de reis van deze jongen in kaart te brengen. Vandaar dat we dus in Westerbork waren en nu in Vught. Zelf lees ik op het moment het boek ’t Hooge nest van een onderduik familie hier in het Gooi -echt heftig- maar zal ik zeker meenemen in mijn volgende boekentips.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Als ik geweten had dat je in Vught was had ik je naar de lekkerste banketbakker gestuurd voor hun specialiteit…:-) Leuk dat je zoveel dingen bezocht hebt. Had mijn 2e staaroperatie. Heb ook wel eens met Unilever gemaild met een klacht maar kreeg ook nooit een reactie. Leuke jas heb je gekocht je ziet overal van dat Teddy. Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

 2. Hoi hoi daar ben ik weer .
  Leuk hoor al die museums, wij hebben onze kaart er ook al uit..
  Begrijp dat je even niet lekker in je vel zit en sterkte.
  Wij woensdag avond naarJames Bond geweest met je ouders.
  Ik heb het boek ‘ T Hooge Nest´ ook gelezen en indrukwekkend.
  Het huis staat bij Danielle om de hoek en lopen er vaak langs als wij de hond uitlaten.
  Heb nu 1 week de hond en Amber te logeren en de rest op vakantie naar Spanje

  Geliked door 1 persoon

 3. Ai…pijnlijk, zo een snee in je vinger! Dan heb je iig scherpe messen in huis. Lang geleden ben ik bij Speelklok tot Pierement geweest maar ik vond het toen best tegenvallen, je was er vrij snel doorheen toen. Het tropenmuseum, volgens mij zijn wij daar nooit geweest. Of ik kan het mij niet herinneren. Ziet er prachtig uit inderdaad!
  Lekkere fluffy jas, ik denk dat je wandelvriendinnen die vast ook mooi vinden! (denken ze dat er een beertje langsloopt ;))

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s