Unboxing

Monsterbox – oktober editie

Nog een unboxing deze week 🙂 Ik bestelde namelijk ook de nieuwe monsterbox (voorheen monsterdoos). De naam is dus iets gewijzigd – net als de prijs – maar ik laat je zien wat er in deze editie van het boodschappenpakket zit. Hij was in elk geval weer goed gevuld.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

 1. Heb ze weer cadeau gedaan aan 2 mensen en voor de afwisseling zelf ook eens gekocht. Gistermiddag had ik trek in wat hartigs en heb die Miso Noodles gemaakt en die heb ik na 1 hap in de vuilnisbak gemikt…Bremzout brrrrrrr. Verder vond ik het wel redelijk. Vanavond nasi met de emping:-)

  Geliked door 1 persoon

 2. Wat een gewicht moet die doos hebben met al die drankjes erin! ik moet zeggen dat er opgeteld qua waarde veel in zit, alleen lastig dat er ook wat dingen inzitten die hier niet op zullen komen. Zoals bier0%, gedroogd fruit, baby eten en die kaasschotel, denk dat Tom flauw valt als ik ie het ziet. (van kaas met draden wordt ie spontaan akelig)

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ze zijn altijd heel zwaar die dozen – blij dat ze worden bezorgd 🙂 Het bier is naar mijn moeder gegaan, het hondenvoer naar de hond van het vriendje van mijn dochter en het babyvoedsel ook, daar in de familie zijn een aantal baby’s. Komt altijd wel op uiteindelijk 🙂 die doosjes gedroogd fruit zijn lekker hoor, neem ik mee als ik op pad ga haha en zin heb in iets zoets.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s