Weekoverzicht

Weekoverzicht #165

De herfst is begonnen dat kunnen we wel stellen en ook thuis stormde het een beetje. Wat ik deed de afgelopen week lees je hieronder.

Gedragen

Op maandag begon ik nog met iets luchtigs – maar vergeten een foto te maken 😊. Dinsdag werd het al een trui en op woensdag een trui en een vest haha, nou ja, we gaan nu eenmaal de herfst dik in mensen en wat is het alweer vroeg donker he?!

Gewerkt

Hmm ja, zo goed en kwaad als het ging. Eigenlijk niet dus en na overleg met de arbo besloten dat ik maar even wat gas terug moet nemen. De komende twee weken moet ik even rust nemen en niet werken. Ik rond dus zo goed en kwaad als het gaat wat werkzaamheden af en gooi dan de boel maar even dicht. Van mijn kids een heerlijk relax pakketje gekregen, wat zijn het toch toppers!

Gekocht

Ik vertelde vorige week al over de nieuwe smaak van Waterdrop (lees hier) dus nu deze officieel uitkwam maar gelijk een doosje besteld en ook de Zen die bijna op is. Verwacht het in de komende dagen binnen te krijgen. Van mijn spaarpunten bestelde ik nog een mooie drinkfles mee – altijd handig om als kadootje in huis te hebben (heb er zelf inmiddels wel genoeg haha).

Op zaterdag winkel ik in Almere en koop bij de TK Maxx deze enorme fles conditioner. Bij een leuke boetiek scoor ik deze spencer – weet niet of het echt een spencer is maar zo draag ik hem wel, hij is van een lekker zachte stof en prikt niet.

Gesport/gewandeld

Ik begon de week goed maar toen het ging regenen op woensdag werd het allemaal wat lastiger. Maar toch gedaan dus duim omhoog voor mij.

Gewonnen

Een kadokaart van de Hema via de postcode loterij. Had liever een flinke geldprijs, haha maar ja, wie het kleine niet eert…..

Gegeten

Bami, Gyros en een couscous gerecht. Dat waren de drie maaltijden die deze week uit de box kwamen. Lekker gegeten weer. Op zaterdag nam ik deze twee bakjes aardbeien mee, echt zo rood niet normaal, en ze geurde ook zalig en de smaak was ook goed haha.

Gedaan/bezocht

Op zondag nog een rondje door het dorp gelopen maar het was echt wel heel triest gesteld met het weer dus ik scoorde alleen een bubble tea. Verder met theetjes op de bank gezeten en veel gelezen dit weekend.

Hoe was jullie week?

Annette

13 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Hoop dat je je rust kunt vinden en “even” op adem kunt komen. Goed dat de Arbodienst (althans dat hoop ik) ook aan de rem trekt. Ja ineens is het vol herfst. Wij kregen nieuwe matrassen nu van Leenbakker omdat Ikea deze maat niet had. Nou geen aanrader echt waardeloos. Lijken wel trampolines ook al zouden het pocketveren moeten zijn..
  Zorg goed voor jezelf Annette, sterkte en fijne week.

  Geliked door 1 persoon

  • Ga ik doen Ilona, dank je wel. Morgen even langs de huisarts kan ook maar zo hormonaal zijn wat het allemaal nog een beetje heftiger maakt dus wil ook even met hem overleggen. Matrassen zijn lastig he?! Ik heb vorig jaar een hele dikke nieuwe topper gekocht dat is voor nu even oke maar moet ook naar een nieuw matras omkijken uiteindelijk.

   Like

   • Ik zou je Leenbakker zeker niet aanraden :-(( wij hadden altijd Ikea en die bevielen heel goed ook gemakkelijk omruilen als het na een tijdje niet bevalt. Zag overigens in de consumentengids dat de hele dure van Auping er helemaal niet zo goed uitkomen. Wij kregen daar het advies voor matrassen van Euro 1595,00 (per stuk)…en hebben dus alleen een Auping bed gekocht.

    Geliked door 1 persoon

 2. Doe rustig aan! Hopelijk ziet het management nu ook dat je niet voor niets aan de bel trekt en kun je toch naar 4 dagen per week werken.
  En nu schijnt de zon, dus even vitamine D ophalen buiten 😉

  Geliked door 1 persoon

 3. Die aardbeien zijn inderdaad knalrood, ik vraag mij af in hoeverre dat “natuurlijk” is maar lekker van genieten natuurlijk! Goed dat je even op adem kan komen, eigenlijk gaf je het al aan dat je liever 4 dagen wilde werken, dat is toch wel een teken. Om het maar simpel te zeggen, je wordt ook een dagje ouder (hoop niet dat ik beledig) en je hebt een enorme verantwoordelijkheid qua werk, zoveel dat je moet regelen, het kan zo maar gebeuren dat je er simpelweg doorheen zit. Dat wandelen wat je doet is al heel therapeutisch, dus als het echt niet meer gaat dan moet je toch meer gas terugnemen voordat je langer afwezig bent. En ik ga ervan uit dat jouw werkgever dat wil voorkomen lijkt mij. Sterkte en lekker uitrusten!

  Geliked door 1 persoon

  • Klopt als ik met collega’s van andere bedrijven praat en zie wat zij doen of hoe groot hun team is kan het echt niet wat ik nu in mijn eentje doe. Die aardbeien kwamen wel uit Nederland gewoon maar moesten wel direct opgegeten want ik had er een paar voor de dag erna en die werden al zacht

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s