Weekoverzicht

Weekoverzicht #164

Het was niet mijn week, laten we het daar maar op houden. Ik sliep slecht (geen idee waardoor) en had daardoor de hele week een beetje onrustig gevoel. Wellicht toch weer die volle maan die we van de week hadden? Of wellicht het wisselen van de seizoenen, geen idee. Wat ik uitspookte?

Gedragen

Na het prachtige weekend was het even omschakelen. Ik heb in mijn kledingkast de zomerkleding maar naar achteren geschoven en de truien weer naar voren 😊. Vooral in de ochtend kan het al best frisjes zijn. Op maandag begon ik met de trui van Nikkie met de ballonmouwen, helemaal hip maar ik vind het toch nog steeds wennen en net een beetje veel ‘poef’ zeg maar haha. Dinsdag mijn Reinders oversized sweater, heerlijk ding. Woensdag was ik op kantoor en had ik ook weer een trui aan want daar is het altijd fris. Donderdag bleef ik in het groen maar nu met een turtleneck en op vrijdag – het beloofd mooi weer te worden een witte blouse.

Gewerkt

Op woensdag was ik op kantoor, de concierge kwam wat klusjes doen en er was training voor de BHV-ers. Ik ga zelf ook weer wat trainingen geven de aankomende maand dus vooral ook veel sheets voorbereiden deze week.

Gekocht

Nieuwe boots – mijn vorige waren alweer een aantal jaar oud en het model stond me niet meer aan. Deze zijn na een lange zoektocht goedgekeurd. De schacht is nog een beetje stug dus nog even wat meer inlopen zodat ze wat soepeler worden. Het zijn geen Dr. Martens hoor die vind ik echt veel te duur 😉.

Ook een nieuwe kattenbak gekocht. Isabelle had tijdens mijn vakantie bij het verschonen de deksel laten vallen dus de klep was afgebroken. Helaas dus toch maar weer een nieuwe gekocht.

Gesport/gewandeld

Keurig mijn ommetjes gedaan deze week van rondjes over de hei tot wandelingetjes naar de brievenbus en langs de haven (op kantoordag). Ook netjes 3x een work-out gedaan dus mag weer trots zijn op mezelf.

Gegeten

De box kwam ook weer deze week. Op maandag at ik de burrito’s lekker maar veel te veel want ik bleek uiteindelijk alleen te zijn, wat over was in de koelkast en Timo heeft het later in de week meegenomen naar zijn werk. Op dinsdag aten we de pulled chicken, echt heel lekker en op woensdag maakte ik de orzo met paddenstoelen. Dit was heerlijk maar enorm machtig dus er was best veel van over ook.

Bloemig

Van Waterdrop kreeg ik de nieuwe smaak toegezonden om uit te proberen. Met een design van Viktor & Rolf. De smaak heet flair en smaakt een beetje naar Roosvicee erg lekker. Er komen ook mooie flessen van dus wellicht op mijn punten binnenkort maar eens bestellen. Ik kocht ook lekker verse bloemen in diverse roze tinten op de markt.

Beelschermbril

Op Vrijdag had ik een afspraak bij Hans Anders om te kijken voor een nieuwe beeldschermbril. Mijn huidige heb ik alweer 4 jaar dus hoog tijd om even te meten hoe het ervoor stond. 1 ook was gelijk gebleven en het andere ook slechts een 0,25 achteruit dus echt heel prima. Mijn nieuwe bril is hopelijk volgende week klaar.

Gedaan/bezocht

Op zaterdag was ik met Isabelle even winkelen in stadshart Amstelveen. Ik kocht bij de Bijenkorf een nieuwe Healthy Glow van Charlotte Tilbury, een lipstick bij de Kiko en een nieuw style pennetje bij de Action. Bij het Kruidvat kocht ik – alvast voor haar verjaardag – een elektrische tandenborstel voor Isabelle (score met 50% korting). We gingen ook even lekker lunchen.

Op zondag nog een keer naar het strand, we waren in de buurt bij Noordwijk maar er lag enorm veel alg op het strand en dat stond behoorlijk ook bleh ☹.

Hoe was jullie week?

Annette

17 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Jammer dat je een “nare” week had. Leuke boots lijken veel op Dr. Martens maar volgens mij duurt het ook een eeuw voordat die uitgelopen zijn. Eindelijk geopereerd rechts dus kan weer wat zien. Fijne week!

  Geliked door 1 persoon

 2. De kleur groen staat je erg goed!
  Misschien dat het slechte slapen hormonaal is? Ik heb er helaas ook last van, dan gaat het periode goed en ineens is het weer mis. Ik heb het idee dat het door onze leeftijd komt 🥴.
  Jammer dat het zo stonk op het strand, ik had het idee om komend weekeinde naar Katwijk te gaan.
  Werk ze deze week!

  Geliked door 1 persoon

 3. Hou op over slapen, pffff… dat is al een tijdje vaak een drama, ben 52, dus ik vermoed ook hormonaal.
  Ben vandaag weer begonnen na mijn vakantie van 2 weken, waaronder een weekje Griekenland.
  Gelukkig maar een half dagje, want vandaag en morgen de middag vrij genomen, want heb sinds woensdag j.l. een kitten, en wilde haar niet meteen de hele dag alleen laten. Woensdag moet ze daar dan toch echt aan geloven. Vanmorgen ging het gelukkig goed.
  Echt leuk, zo´n jong beestje in huis, maar moet haar ook wel echt opvoeden haha.

  Geliked door 1 persoon

 4. Stoere boots hoor! Daar kan je lekker mee door de modder lopen (bij je wandelvriendinnen). Mooie foto weer overigens van de runderen.
  Mijn week was super druk en chaotisch. Ook naar de tandarts geweest (3 uur onderweg, is in Rijsenburg helemaal). Hoopte dat het gedaan was, moet ik weer terug!
  Ik heb zoveel te vertellen dus baal dat ik nog steeds niks kan op mijn blog. Wordt nu wel heel frustrerend, mijn hele postvak zit alleen maar vol met Ikoula hosting mails over en weer. Steeds zit er een ander daar en ze vragen vaak steeds hetzelfde. Schiet niet op. en ik heb ook zoiets leuks te vertellen, geen zin om dat op Instagram te doen, geen zin om er überhaupt naar te kijken.
  Ik zal blij zijn als alles weer normaal is. 😉

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s