Sample Saturday

Votary Super Seed Serum

Ik had niet zo veel geluk met de samples die ik meenam naar Limburg tijdens mijn midweekje weg. De meeste samples kregen toch een duimpje omlaag maar er waren een paar uitzonderingen, waaronder dit serum van Votary. Deze komt dan wel gelijk weer met een flink prijskaartje.

Welk merk?

Votary begon aan de keukentafel van make-upartiest Arabella Preston. Ze begon pure plantaardige oliën te mengen om haar eigen huid te reinigen. Enthousiast door de transformerende kracht van de reinigende gezichtsoliën die ze maakte, werkte ze samen met Charlotte Semler om Votary te creëren. Ze zijn gepassioneerd over de kracht van natuurlijke, plantaardige huidverzorging om u een gezonde en stralende huid te geven, ongeacht uw leeftijd.

Wat is het?

Een serum voor de gevoelige en geïrriteerde huid. Dit lees ik erover: Votary Super Seed Brocolli Seed and Peptides Serum verlicht roodheid en kalmeert en verzacht de huid. Koel en verfrissend op uw huid, het laat uw huid veerkrachtiger en minder reactief achter. Broccolizaad en rozenbottelolie zorgen voor een natuurlijke boost van lipiden, terwijl hyaluronzuur de hydratatie verhoogt en de huid voller maakt. Druivenpittenextract kalmeert de reactieve huid, terwijl natuurlijke en biologisch ontwikkelde peptiden de natuurlijke afweer van de huid versterken door de lipidenfunctie en de microbiële balans te ondersteunen.

Wat vond ik ervan?

Zalig, echt jammer dat ik uit dit zakje maar twee ‘porties’ kon halen 😊. Hij trekt snel in – is niet vet en voelt gewoon heel lekker aan. Omdat ik hem maar 2x kon gebruiken kan ik er niet veel meer over zeggen maar smaakt duidelijk naar meer. Wel gezien de prijs maar een keer wachten op een mooie aanbieding.

Waar te koop en wat kost het?

Bij Douglas is het serum het duurst met 90 euro. Als je hem bij Zalando besteld scheelt het je al bijna 15 euro want daar kun je (dezelfde hoeveelheid) kopen voor 75 euro even goed opletten dus als je dit zou willen kopen wat het kan je een flink bedrag schelen. Ik vind 75 euro nog steeds erg veel geld voor een serum maar hij krijgt van mij toch een duim omhoog. Ik wil nog wel een paar samples 😉.

Iemand al bekend met Votary?

Annette

2 thoughts on “Sample Saturday

  1. Nee nog nooit van gehoord maar dat komt vaker voor bij reviews er zijn ook zoveel merken. Klinkt overigens als een fijn serum en misschien komt er op Black Friday wat leuks voorbij. Fijn weekend Annette.:-)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s