Weekoverzicht

Weekoverzicht #161

Toch even een korte fotodump van de afgelopen week. Ik ben even een heerlijk weekje naar de zon. Als ik terug ben vertel ik je erover maar hoe mijn laatste dagen vorige week in Nederland verliepen?

Het was toch wel weer truienweer 🙂 haha gelukkig voor jullie – als ik de vooruitzichten mag geloven – zitten jullie er nu ook zonnig bij?

De komende 2 weken is de box afgezegd want ook mijn zoon gaat even lekker met vakantie maar deze week hadden we nog 3 fijne maaltijden, noedels, pasta en een soort pizza. Prima snel klaar en toch allemaal redelijk gezond.

Van wandelen en sporten kwam het vrijwel niet, het sporten bleef beperkt tot 1x en het wandelen tot 2x nou ja, na de vakantie pak ik het weer op.

Mijn Elemis bestelling kwam ook binnen en kijk wat een heerlijkheid. Ik kocht – met flinke korting – de nieuwe reinigingsbalm (met een nieuwe geur, zalig!) en mocht 2 sample kiezen en als kado kreeg ik een tasje met een facewash, een toner, een showergel, een bodyolie en een potje met huidolie in 2 versies, roze voor overdag en groene voor de avond. Een een zalig verwenpakket.

En ja hoor, de kortingscode voor de adventskalender kwam binnen dus hoppa, in de pre-order dan maar haha dus ook dit jaar ga ik hem voor jullie unboxen op mijn Instagram en zal ik dan eind december een recap geven op mijn blog van de inhoud. Ik kijk geen spoilers dus ik weet echt niet wat erin zit. Vind het echt een kadootje om straks elke dag een vakje open te maken.

Dat was hem, volgende week ben ik weer!

Fijne week allemaal

Annette

7 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Het is hier nu ook lekker weer, vandaag wel even wat minder zonnig. Maar een prima temperatuur! Benieuwd naar die nieuwe balm van Elemis en leuk dat je weer zo een adventskalender neemt. Zitten vaak mooie producten in. Nog veel plezier op het zonnige eiland!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s