Unboxing

Beautybox Juli 2021

Op tijd en met boekje, het moet niet gekker worden :). De beautybox van juli zit in een mooi toilettasje, handig voor in je handtas of voor als je een weekendje weggaat. Zoals gebruikelijk 6 artikelen en ik laat je zien welke er deze maand in zitten.

Het starskin ‘masker’ heb ik inmiddels even gebruikt. Na het reinigen van de huid moest je met de structuurkant over je hele gezicht en daarna met de gladde kant nogmaals. Dan gewoon de hele nacht laten zitten, het is dus een masker, verzorging en serum in 1. Leuk maar ik zou dit zelf nooit kopen. Het is niet alleen erg duur voor wat je krijgt maar ook nog eens niet best voor het milieu natuurlijk. Doordrenkt met serum dus gelijk de rest van het lijf ook maar ingesmeerd haha. Heerlijk zachte huid toen ik opstond maar ik vind zelf dit soort producten eigenlijk niets toevoegen.

Annette

9 thoughts on “Unboxing

 1. Fijn dat het nu wel een keer op tijd was:-) Ik wacht nog even. Fijne producten voor een kort tripje, al moet ik nog maar zien of onze mini-vakantie begin september door kan gaan…….Starskin is altijd erg duur zou het zelf ook nooit kopen. Kreeg er ooit eentje cadeau en die had ik veel te lang laten liggen waardoor de inhoud helemaal uitgedroogd was….

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik vind het een leuke inhoud,.
  De highlighter vind ik juist mooi erg mooi, ik gebruik alleen maar vloeibare. Vindt ik persoonlijk wat mooier voor de wat oudere huid. De spray vind ik lastig, al geprobeerd maar nog niet zonder vlekken, de kleur is wel mooi. Naar de crème van elemis ben ik erg benieuwd. Balen hoor van je elemis pakket, ik hoop dat het snel wordt opgelost.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat gek dat bij 2 producten de beschrijving niet klopte, alsof ze op het laatste moment toch wat anders erin hebben gestopt. Maar zeker weer interessante producten deze maand, benieuwd naar die beschermende haarmist en de glow van Elemis!

  Geliked door 1 persoon

 4. Was ook gecharmeerd van de inhoud, en ook de tijdige levering. En ditmaal weer een keer inclusief boekje. Heb hem nog tot oktober. En weet nu al dat ik het ga missen als mijn abo afgelopen is. Dus verleng hem denk ik toch maar.
  De vloeibare highlighter is ook niet mijn ding, de rest vind ik erg leuk. Benieuwd naar die selftan. Vaak is het resultaat bij dat soort produkten mij te subtiel.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s