Weekoverzicht

Weekoverzicht #153

Hallo lieve mensen weer een week omgevlogen, was het ‘raar’ weer, schiet het bij mij in de straat totaal niet op met de riolering en ging ik een dagje naar kantoor. Lees je mee?

Maandag

Ik dacht eindelijk eind vorige week weer voor de deur te kunnen parkeren. Al ruim 2 maanden ligt de straat open in verband met nieuwe riolering. Nu hebben ze eindelijk de straat weer gelegd maar precies voor mijn deur zijn ze gestopt en nu zijn ze eerst om de hoek verder gegaan. Why???? Wat een zooitje zeg en er zit totaal geen lijn in wat ze doen maar goed hopelijk echt binnenkort klaar. Verder een ‘gewone’ werkdag, en ik kook de biefstuk maaltijd uit de Hello Fresh box. Zowel Timo als ik vinden het niet echt lekker, is eigenlijk voor het eerst. Geen idee waar het aan ligt maar ik denk de ‘saus’ en de ‘overdaad’ aan gember. Nou ja, kan gebeuren.

Dinsdag

In de middag ga ik even met Isabelle op pad voor haar vaccinatie. Helaas kan zij ook niet voor de vaccinatie in Hilversum terecht en moet ook zij naar Huizen maar goed het is ook zo weer gepiept je moet er alleen wel de auto voor pakken. Ik loop tussen de middag een rondje en einde van de middag sporten maar weer. In de avond zie ik tijdens het zappen zie ik de nieuwsupdate over Peter R de Vries, wat een vreselijk voorval weer. Je kunt van de man wat vinden maar hier krijg ik toch wel kippenvel van. Brrr.

Woensdag

Dagje kantoor – het is een rare ochtend er is iets gebeurd in 1 van de winkels dat met spoed moet worden opgepakt en dat gooit natuurlijk roet in het eten van het to-do lijstje dat ik had gemaakt 😊 zul je altijd zien. Nou ja, uiteindelijk lukt het allemaal. Ik worstel met onze stage plekken, biedt er 3 aan en krijg 3 afwijzigen omdat ze al iets anders hebben grrrrr, zonde van mijn tijd en die van de managers. Volgens mij schieten ze gewoon lukraak op alle stageplekken en dan kijken wat eruit rolt. Niet echt motiverend maar goed, we doen nog een poging.

Donderdag

Weer lekker thuis – geeft toch echt wel wat meer rust. Ben wel met een document bezig hoe een terugkeer naar het werk in september eruit zou moeten zien. Dat zal nog wel wat voeten in aarde hebben denk ik. We blijven wel ‘flexibel’ tot einde van het jaar maar willen wel wat meer structuur gaan aanbrengen en mensen zullen de kantoorspullen terug moeten brengen anders hebben we straks op kantoor niet voldoende uitgeruste werkplekken. Nou ja, we gaan het zien. Nog steeds bezig ook met de nasleep van een vervelende contract beëindiging. Het heeft wat voeten in aarde.

Vrijdag

Ik ben wel klaar met de week haha dus ik sluit lekker vroeg de boel af. Wilde eigenlijk mijn nagels laten doen maar door de hectiek deze week vergeten een afspraak te maken. Gelukkig hebben ze nog een plekje om 5 uur dus dat is mooi. Ik ga voor een heel licht kleurtje deze keer. Het is bijna wit maar eigenlijk heel zachtroze.

Weekend

Zaterdag = marktdag. Ik heb geen kaas nodig want ik heb weinig kaas gegeten de afgelopen week dus er is nog een stuk over, wel haal ik dan maar een pondje drop haha en bloemen uiteraard. Ik doe het huishouden en in de middag plof ik nog even lekker buiten met een boek.

Zondag is het tijd voor mijn tweede vaccinatie – blij dat hij erin zit al is het om 09:15 in de ochtend ☹ is toch geen tijd mensen haha nou ja, lange dag voor de boeg zeg maar. Met een vriend ga ik naar Ouwehands dierenpark. Ik heb korting via de bank- giroloterij en krijg ook nog een leuke panda knuffel cadeau, toch leuk.

De panda’s (en de meeste andere dieren) ligger er uitgeteld bij. Ik vind wel dat de meeste dieren echt een mooi verblijf hebben met voldoende ruimte. Het is een leuk park.

Hoe was jouw week?

Annette

11 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Leuke foto van jezelf (die 1e) lijkt of je net op vakantie bent geweest.Nieuwe bank gekregen waar van alles mis mee is grrrrrr. Maandag van de fiets afgedonderd steeds zo duizellig na die 2e vaccinatie. Gelukkig alleen overal geschaafd en een blauwe plekken. Kreeg te horen dat mijn staaroperatie nog wel een jaar kan duren i.v.m. corona…..wel balen want het is lastig buiten kan niks lezen en herken mensen niet meer….heb geen rijbewijs maar anders…..autorijden zou echt niet meer kunnen. Wat lief dat kleine olifantje. Fijne week weer.

  Geliked door 1 persoon

  • Wat K van die bank zeg hoop dat ze het netjes oplossen. Van mijn pakket nog steeds geen spoor 😩 ik was afgelopen week ook enorm duizelig (lage bloeddruk) maar gelukkig was het tegen het weekend zo goed als over. Sterkte van de week 👍🏻

   Like

 2. Vroeger toen Tom klein was hadden wij een abbo op Ouwehand dus bijna elke zondag gingen wij er wandelen. Het is heel erg veranderd, de laatste keer dat wij gingen was helaas nog de Panda ruimte gesloten. Vroeger vond ik het er wel leuker ( zo een ruimte met allerlei eng gespuis, slangen etc) maar nu hebben de dieren meer ruimte.
  Best benieuwd naar dat boek, op zich denk ik dat wij al best veel gezien hebben van Nederland, maar altijd in voor nieuwe uitstapjes.
  Wat een gedoe op je werk, en in je straat… hier hadden ze in een dag de straat opengebroken (wat een herrie!) voor glasvezel en diezelfde dag nog dichtgemaakt. Ik kan mij herinneren toen ze bij ons andere huis ook bezig waren met het riool dat het toen ook lang open lag allemaal.

  Geliked door 1 persoon

 3. BIj ons in september ook terugkeer van kantoormedewerkers. Ikzelf werk al een jaar op kantoor omdat ik niet thuis kan werken door omstandigheden. Dus dat zal wel wennen zijn. Het is zo lekker rustig nu op kantoor haha.
  Verder een week om heel snel te vergeten, mijn lieve kat in laten slapen woensdag j.l. December mijn oudste kat ook al. Ben nu katloos en vind het verschrikkelijk…

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s