Biotherm

Biotherm

Biosource reinigingsmelk

Reinigingsproducten vind je inmiddels ook in overvloed op mijn blog. Ik vind het wellicht naast serums mijn favoriete huidverzorgingsproducten 😊. Er gaat niets boven een schone huid waar alle vuil en onzuiverheden vanaf zijn. Deze keer de reiniger van Biotherm, een merk dat ik nog niet eerder op mijn blog heb besproken.

Grote fles

Eigenlijk vreemd want ik ben inmiddels 7 jaar aan het bloggen en Biotherm is toch echt wel een merk dat ik met regelmaat tegenkom, enfin, hoog tijd dus om eens wat van dit merk te bespreken met jullie. De fles is met zijn 400ml lekker groot en ik heb er dan ook een eeuwigheid mee gedaan. Misschien wel ruim 3 kwart jaar denk ik maar zo.

Deze fles stond bij mij in de douche, ik wissel het reinigen van mijn gezicht regelmatig af, soms haal ik mijn make-up eraf onder de douche, soms doe ik dat al voor het douchen aan de wastafel. Onder de douche wil ik dus een pompverpakking of een tube om te voorkomen dat er water bij het product komt en de boel dan snel verpieterd, zonde. Bij de wastafel gebruik ik het liefst een pot met een balm of een olie product.

Over het product:

Dit lees ik online over de lotion; Aquasource intensive vochtinbrengende Milky Lotion met het unieke regenererende ingrediënt Life Plankton en Aura Leaf voor een stralende glans op de huid.

De eerste voedende melk van Biotherm, met het snel absorberende vocht van een lotion en het verzorgingscomfort van een emulsie. Onmiddellijk wordt het vochtgehalte van de huid in balans gebracht. Verrijkt met de legendarische ingrediënten die in de bronnen van de Franse Pyreneeën zijn ontdekt Aura leaf, een plant met wonderlijke, lichtgevende eigenschappen. Dag na dag verzorgt het de huid en ontsteekt het zijn natuurlijke glans. De huid wordt optimaal voorzien van vocht en krijgt een natuurlijke uitstraling. Zelfs de droogste huid en bleke teint wordt zichtbaar getransformeerd.

Mijn mening:

Bij reinigers wil ik vooral dat mijn huid lekker schoon wordt en niet trekkerig aanvoelt als ik daarmee klaar ben. Verzorgend is dus wel heel fijn, hoeveel het echt ‘toevoegd’ vind ik altijd een lastige, je brengt het tenslotte aan, masseert het in en spoelt je gezicht af, anders dus dan een crème of serum dat uren op/in je huid zit. Maar goed, zalig deze hoor, subtiele geur en ik heb hem met heel veel plezier gebruikt.

Over Biotherm

Biotherm is een Frans huidverzorgingsbedrijf dat eigendom is van L’Oréal en valt onder de divisie Luxury Products. Biotherm werd in 1970 overgenomen door L’Oréal. Biotherm is ontstaan ​​uit mineraalwater. De actieve ingrediënten in deze reiniger zijn; Life PlanktonTM

Afkomstig uit de mineraal-rijke thermale bronnen in de Franse Pyreneeën, bevat puur thermaal plankton 35 voedingsstoffen, proteïnen, vitamines, sachariden, lipiden en mineralen die helpen om de vitale functies van de huid te regenereren en essentieel zijn voor een goede gezondheid.

​L.Saccharina:

verwijdert bacterieën en onzuiverheden.

Wat kost het?

Nou dat is even speuren maar dan kun je dus wel een hele goede deal scoren. Ik kocht deze – toen we nog konden winkelen- haha bij de Douglas en heb er denk ik zo’n € 22,- voor betaald. Een rondje Google kan je toch maar zo een tientje korting opleveren want ik zie aanbieders van € 18,- tot zo’n € 27,- dat loont dus best om even rond te kijken.

Heerlijk product en elke euro waard. Ben jij ook dol op reinigers en heb je een favoriet?

Annette

7 thoughts on “Biotherm

 1. Klinkt als een heel fijn product voor een nog betere prijs. Vorige week schraapte ik het laatste restje uit de pot Banila en kocht nu van E.L.F de Holy hydration cleansing balm reinigt prettig en goed maar ruikt naar niks dus zou ‘m niet meer kopen. Fijn ook dat je die Biotherm onder de douche kunt gebruiken dus wellicht de volgende aankoop als is het maar omdat we nu weliswaar een lange wastafel hebben maar je kunt er niks op kwijt zonder dat het erg rommelig wordt….Fijn weekend.

  Geliked door 1 persoon

  • Ik heb ook een dubbele wastafel doorn in mijn oog de rotzooi 😂 maar ja dat geldt ook voor de badrand en we gaan nooit in bad. Had dat hele bad nooit moeten nemen maar ja ooit nog maar eens laten aanpassen en mooie grote kast erin

   Like

   • Ha, ha herkenbaar in ’s Hertogenbosch hadden wij ook een bad en de enige die erin lag was Amy om te slapen…Maar die badrand was een fijn afzetgebied voor van alles waardoor het ook altijd een zooi was. Hier kan wel alles in de kast boven de wastafel maar ja mannen die dat gewoon vergeten….

    Geliked door 1 persoon

 2. Biotherm heb ik altijd een heerlijk merk gevonden. Ben al een paar weken aan het twijfelen of ik niet weer eens wat zal aanschaffen. Misschien dan toch eens deze reiniger proberen. Thx voor de tip 😊

  Geliked door 1 persoon

 3. Gek dat je inderdaad weinig over Biotherm tegenkomt, terwijl het zeker een goed merk is. Deze cleanser ga ik mooi onthouden, niet dat ik er doorheen ben maar hij klinkt gewoon heel fijn!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s