Unboxing

Monsterdoos – Juni 2021

Ik kreeg weer bericht dat er een monsterdoos beschikbaar was. Voor 12,95 inclusief verzenden kwam deze enorme doos met boodschappen weer mijn kant op. Hij was tijdens mijn weekje weg bij het DHL punt afgegeven dus ik heb me er rot mee gesleept haha. Heel zwaar is hij weer. Propvol boodschappen en ik laat je zien wat er allemaal in zit deze editie.

Het is geen abonnement en je zit nergens aan vast. Gewoon inschrijven voor de nieuwsbrief en dan krijg je bericht als hij er weer is. Ik koop deze boxen gewoon zelf – niet gesponsord vind het gewoon leuk om aan jullie te laten zien.

Annette

4 thoughts on “Unboxing

  1. Leuke box weer ik koop ‘m zelf nooit maar sinds de lockdown vorig jaar laat ik de box versturen naar 2 familieleden die wat eenzaam waren en wel iets leuks konden gebruiken. Hoewel corona nu voorbij is (hoop ik….) is het een leuke traditie geworden. Een bloemetje sturen is een stuk prijziger:-)

    Geliked door 1 persoon

  2. Zit genoeg in zo een doos, zeg! Zeker de moeite waard voor dat geld!
    Ik heb mij ingeschreven voor de nieuwsbrief dus wellicht vraag ik hem de volgende keer ook aan, leuk! (zeker ook voor de mannen)

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s