Weekoverzicht

Weekoverzicht #150

Ja hoor, ik heb een weekje vrij, wat heerlijk! Als jullie dit lezen (op maandag althans) ben ik waarschijnlijk mijn tas aan het inpakken en vertrek ik rond lunchtijd richting Arcen. Volgende week meer daarover.

Wat was het warm deze week he?! Oververhit hoofd de hele week haha

Maandag

Eerst gewoon nog een volle week werken. Ik start deze week op kantoor, ik ben er al vroeg rond 07:15 en doe even een rondje, maak het koffiezet apparaat schoon (niemand voelt zich geroepen blijkbaar weer) en zet alles klaar voor de sample sale. Ik maak nog wat contracten tussendoor voor de winkels en dan kunnen de eerste collega’s shoppen. Zelf neem ik 2 paar schoenen mee, een joggingbroek in bordeaux rood en een donkerblauw vest met rits (wellicht om cadeau te geven maar misschien ook om zelf te houden haha). Tussen de middag loop ik lekker even langs de haven en zie een zwaan met kleintje en ook de ganzen hebben (nog) jongen. Rond 4 uur in de auto naar huis. Ik kook de gehakt-prei schotel uit de box.

Dinsdag

Vrij ‘rustige’ dag dus dat is wel lekker ik bereid wat zaken voor die het management volgende week moet presenteren als ik er niet ben 😊, loop lekker een ommetje tussen de middag en zie weer geen Schotse hooglanders. Ik heb ze nu al een paar weken niet gezien, benieuwd waar ze uithangen. Ik kan mooi op tijd afsluiten, sporten, douchen en aanschuiven voor het eten.

Woensdag

Het Finance team heeft ook 2 vacatures en die willen nog even een aantal kandidaten gescreend voordat ik met vakantie ga ☹ dat wordt een beetje proppen maar ik ga kijken hoe ver ik kom. Verder aardig wat meetings vandaag.

Donderdag

Ook deze ochtend ben ik op kantoor voor het tweede deel van de sample sale. Er blijven nog een paar items over dus ik neem alsnog twee paar leren schoenen mee. Ach, een vrouw kan tenslotte niet genoeg schoenen hebben haha. Rond het middaguur rijd ik naar huis omdat ze nog steeds ook met de riolering in de straat bezig zijn. Thuis verder werken dus maar, er staat 1 meeting in en de rest probeer ik dus belletjes naar kandidaten te plegen.

Vrijdag

Ik had een chaotische dag verwacht en in de ochtend is het nog lekker rusting maar dan gaat het toch mis. Er is een ‘ruzietje’ tussen een manager en een medewerker. Ik probeer te bemiddelen maar ze willen geen van beiden water bij de wijn doen. Ik baal ervan want ik zit vlak voor mijn vakantie en kan het dus niet ‘volgende week’ oplossen. Ik stuur beide partijen maar even met een time-out en moet dus toch aan mijn collega’s in de UK vragen of ze er volgende week mee aan de slag willen. Shitzooi! De tuinman is de hele middag in de tuin bezig en het ziet er weer fantastisch uit als hij klaar is. Zo blij mee en goed investering want zelf kan ik wel een beetje de tuin bijhouden maar de tijd (en de zin) ontbreekt toch, zit liever lekker buiten met een boek als het kan. Haha Nou ja, laptop gaat uiteindelijk om 5 uur uit, later dan gepland maar goed, vakantie modus aan.

Weekend

Uiteraard even naar de markt. Ondanks dat ik een deel van de week niet thuis ben koop ik toch wat bloemen, de kaas neem ik gewoon mee en ik haal wat noten en andere knabbels om een Vaderdag pakketje in elkaar te zetten. Ik maak het huis aan kant en doe een laatste was.

Op zondag ga ik naar mijn ouders op de camping. Het ‘knabbelpakket’ namens mij en mijn zus valt ik goede aarde en ik had ook nog een korte broek gescoord bij de sample sale dus mooi kratje uiteindelijk 😊. Tijdens mijn rondje op de hei zie ik eindelijk de Schotse hooglanders weer, waar ze de afgelopen weken hebben gezeten? Geen idee maar fijn dat ze er weer zijn. Ik zet mijn blogjes klaar voor komende week en kan dan nog even lekker lezen. Volgende week alles over mijn mini-vakantie!

Met dat warme weer draag ik trouwens al ruim 2 weken geen make-up als ik getinte creme’s alleen wat mascara en een beetje blusher, helemaal prima wat jullie?

Hoe was jullie (warme) week?

Annette

15 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Leuk dat fuchsia shirt op de broek! Make-up draag ik al 2 weken niet meer niet te doen met dat inpakken. Vandaag de laatste dingen (dat is nog het ergste) en morgen verhuizen. Zal blij zijn als we “over” zijn dan kun je gestructureerd werken. Fijne vakantie enne morgen wordt het weer beter weer! Tip: de tuinen van Arcen zijn mooi als je daar zin in hebt.

    Geliked door 1 persoon

  2. Hoeveel paar sneakers heb jij momenteel wel niet, haha! Je mag wel een inloopkast gaan maken, moest direct denken aan Imelda Marcos. die bruine (zijn dat de leren versies?) vind ik heel mooi!
    Fijne vakantie, wij zijn ook een keer in Arcen geweest, wel lang geleden. Ik hoop dat het wel wat minder gaat regenen…

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s