Weekoverzicht

Weekoverzicht #144

Onstuimig weekje maar met een (beetje) zonnig einde. Wat ik de afgelopen week deed laat ik je weer zien in het weekoverzicht.

Maandag

Ik begon de week op kantoor, nieuwe maand dus 2 nieuwe starters. Ik zat te wachten op een pakket uit de UK met toegangspassen voor kantoor en had gevraagd of ze die op tijd wilde sturen in verband met de nieuwe mensen. De enveloppe kwam dus naar mijn huisadres ☹ terwijl ik dus op kantoor was. Het UPS punt waar het vervolgens was gedropt was midden in de stad, grrrrr dus bijtijds naar huis, parkeren in de parkeergarage op een holletje het pakket halen en met gierende banden naar huis. Nog wel even een ommetje gelopen maar niet gesport, morgen weer. Ik kookte de rijst met kip maaltijd uit de box.

Dinsdag

Een dag vol met meetings en gesprekken. Ik had bereslecht geslapen, of het door het stormachtige weer kwam weet ik niet maar beetje hoofdpijn de hele dag en toch wat moeite met concentreren in verband met vermoeidheid. Toch maar even sporten, een warme douche en op de bank geploft. Ik kijk de livestream van de nieuwe kits van Caroline Hirons. Wat een mooie producten weer, even een nachtje over slapen.

Woensdag

Ook weer een volle dag, ik ben weer volop kandidaten aan het screenen voor de open rollen die we nog (of weer) hebben dus spreek weer een hoop mensen. Tussendoor wip ik even naar het wereldwijde web om te kijken of er toevallig nog kits te bemachtigen zijn van Caroline Hirons en ja hoor, ik ziet het als een teken 😊 en omdat het bijna moederdag is hahaha – ik praat het gewoon goed voor mezelf (niet dat ik iemand verantwoording af hoef te leggen😉) dus ik koop er 1. Benieuwd hoe dat gaat met customs kan ik jullie dat gelijk vertellen. Het duurt geloof ik wel een paar weken voordat ze worden verzonden maar dan doe ik zeker een unboxing voor jullie.

Donderdag

Zelfde laken van een pak, ramvolle agenda en eerlijk gezegd begin ik echt weer aardig oververmoeid te raken ook. Gelukkig volgende week maar 3 dagen werken, kijk er enorm naar uit om even helemaal ‘niets’ te doen. Ik sport wel netjes maar doe dat teniet met een lekker kip take-away van de thuisbezorgd haha.

Vrijdag

Ik neem mijn lunchpauze wat vroeger dan normaal en ga langs bij de nagelstudio, weer helemaal netjes, altijd een fijn gevoel. Ik heb in de middag een videocall met onze nieuwe vice president die vanaf Juni gaat beginnen, volgens mij gaat dat wel goedkomen, eerste indruk is positief. Ik gooi om 4 uur de boel dicht, vind het wel genoeg voor deze week.

Weekend

Op de markt haal ik een mooie hanging basket voor mijn moeder en voor mezelf neem ik knalroze Anjers en witte rozen mee. Er is bijna geen kaas gegeten dus de kaasboer sla ik over deze week. Even langs de appie voor wat boodschappen en een wandelingetje op de hei. In de middag ga ik met een vriend een stuk rijden – gelukkig in de ochtend gewandeld – want het werd alleen maar meer en meer qua regen. Uiteindelijk kwamen we langs het ereveld Grebbeberg en zijn daar even uitgestapt, droog momentje ook 😊, prachtig aangelegd overigens daar en indrukwekkend om te zien over het algemeen zulke jonge jongens de meest net 20….

Zondag moederdag! Ik ga op de koffie bij mijn ouders op de camping in Ermelo en het is dan nog prachtig weer. Rond 1 uur ben ik thuis en besluit gelijk om maar even te lopen, geen minuut te laat want als ik bijna weer thuis ben begint de onweer en het begint heel hard te gieten, grrrrr ik wilde zo graag even lekker in de tuin zitten.

Maar goed, ik ben heerlijk verwend ook door Timo met een nieuwe melkopschuimer en door Isabelle met een zalig luchtje. Komende week maar 3 dagen werken, kan niet wachten om weer even een paar dagen vrij te zijn.

Hoe was jullie week?

Annette

10 thoughts on “Weekoverzicht

 1. Een regelweek verhuizer geregeld, alvast overtollige zooi weggegooid in Amsterdam (wij mogen maar 17 stortingen per maand). De kopers van ons huis willen om de haverklap langskomen om te meten etc. etc. Weet niet of dat gebruikelijk is. Op vrijdag een prachtig schilderij van Amy door Babs in de brievenbus. Echt zo knap. Fijne week en pas goed op jezelf. Wat kreeg je voor geurtje?

  Geliked door 1 persoon

  • Lekker vooruitzicht naar je kortewerkweek
   Hoop dat het weer ook wat stabieler wordt en wij ook heerlijk in de tuin kunnen zitten
   Het weer was gisteren lekker eerst zon, toen regen en onweer. Om 16.00 uur richting Huizen en hebben bij Daan en Niels ook in de tuin gegeten en het was gelukkig droog en de temperatuur was goed.

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s