Unboxing

Beautybox Mei 2021

Keurig op tijd maar zonder boekje 🙂 het blijft een beetje tobben met de box. Ik laat je zien wat er deze maand in de box te vinden is.

Ik kreeg -na het opnemen van dit filmpje- een mail van Lookfantastic met het aangepaste boekje want er bleek ook een artikel veranderd te zijn (dat blauwe tubetje creme), wederom verontschuldigingen dus en volgende maand dan het product dat er eigenlijk deze maand in had moeten zitten.

Ach, ik vind het allemaal prima, leuk boxje, de heftige peeling (lees hier) die stop ik in de give-away haha voor iemand die het aandurft.

Annette

10 thoughts on “Unboxing

 1. Heb ‘m voorlopig maar even opgezegd na volgende maand. Heb de box nu ook nog niet. Kreeg wel een mail dat er vertraging is dat dan weer wel. Kreeg geen mail over een aangepast boekje maar misschien komt dat nog:-) Fijne dag.

  Geliked door 1 persoon

 2. Het peelende masker durf ik niet te gebruiken na jouw review en ook als er al een waarschuwing op de verpakking staat. De schoonmaak tool gebruik ik niet en het oogserum vind ik niet fijn veel te dun om aan te brengen. Hun vorige oogserum uit de box met granaatappel vond ik fijner. Dus deze x vond ik de inhoud niet zo bijzonder. Hopelijk volgende maand een leukere box.

  Geliked door 1 persoon

 3. Ik vind dat peeling masker wel een uitdaging, die durf ik wel aan. Zal je zien dat ik het ook te heftig vind… Ik zou het eerst testen op mijn arm, ik denk dat mijn decolleté er te gevoelig voor is…

  Geliked door 1 persoon

 4. Prima box, zoals altijd eigenlijk. Sommige dingen gebruik ik graag, andere wat minder. Punt is wel dat ik al best wel lang abonnee ben, en ook bepaalde favoriete merken in mijn routine heb zitten dus de box waar alles in zit bommetje vol zit… (in een grote opbergbox zit alles, gesorteerd op genre). Mede veroorzaakt door een paar keer de adventskalender te hebben gekocht 😉
  Dus toch maar opgezegd, want vind het vervelend inderdaad dat er soms geen boekje bij zit, en er de laatste tijd weleens vertraging is. En wil toch meer vaste merken gaan gebruiken.
  Heb jaarabo, loopt volgens mij tot oktober, dus heb hem nog een paar maanden.
  Benieuwd naar dat masker, ga hem wel een keer proberen.

  Geliked door 1 persoon

  • Ja ik heb hem ook al jaren en ook de adventskalender 🙈 soms gaat er wat naar mijn moeder en dochter. Koop nog maar zelden bij want kan inderdaad prima vooruit wat in de box komt. De mijne loopt ook tot oktober dus ik kijk het ook nog even aan

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s