Sample Saturday

Jean D’Arcel oog crème – Vita Yeux

Dit tubetje oog crème ontving ik bij een bestelling en ook deze heb ik tijdens mijn mini-vakantie in zeeland voor je uitgetest. Het was precies genoeg om tijdens mijn verblijf op te maken en ik heb het zowel overdag als in de avond gebruikt.

Welk merk?

Voor mij een totaal onbekend merk. Ik moet dus even op google zoeken en dit is wat ik lees;

Jean D’Arcel is een van de beste merken op het gebied van huidverzorging. Sinds de jaren 60 brengt het merk kwalitatief hoogwaardige producten op de markt die ontwikkeld zijn op basis van biologische producten. Daarnaast zijn alle producten van het merk dierproefvrij.

Er worden ook speciale mineralen verwerkt in de producten, die ervoor zorgen dat de huid gezond en stralend blijft. De producten worden speciaal ontwikkeld in een laboratorium voor de meest effectieve werking. Voor elk huidtype en alle huidbehoeften zijn er verschillende producten te verkrijgen. Ook biedt Jean D’Arcel huidverzorgingsproducten aan in verschillende prijsklassen. Zo is het voor vrijwel iedereen mogelijk om de producten te kopen. Het merk biedt producten aan voor zowel vrouwen als mannen. Het resultaat is een gezonde en stralende huid.

Wat is het?

Een oog crème dus die je zowel in de avond als overdag kunt gebruiken. Op het doosje lees ik dat er vitamine C, A en E in zit aangevuld met werkzame pre- en antiaging stoffen. Fijne lijntjes moeten minder zichtbaar worden als ook donkere kringen en wallen.

Wat vind ik ervan?

Best oké, een paar dagen vind ik voor een oogcrème net te kort om te testen maar de textuur is licht en romig, de huid rondom mijn ogen voelt goed aan ook als ik de hele dag loop te vegen 😊. Zodra ik buiten loop gaan mijn ogen altijd enorm tranen dus tijdens mijn wandelingen in Zeeland loop ik constant met een papieren zakdoekje de tranen weg te deppen. Mijn huid blijft goed aanvoelen.

Waar te koop en wat kost het?

Deze oog crème kost EUR 45,- dat is best een flink bedrag. Ik denk dat ik hem heb gekregen bij mijn bestelling bij de beautyfashionshop.nl (ik kocht daar mijn wimperserum) maar ik zie het ook bij John Beerens online. Mooi product en leuk om weer een merk toe te voegen aan het arsenaal dat ik nog niet eerder had geprobeerd 😊

Annette

6 thoughts on “Sample Saturday

 1. Klinkt wel als een fijn merk maar wel prijzig. Vergelijkbaar met IT-cosmetics. Heb daar nu de oogcréme van. Volgens mij ken ik het merk van mijn oude buurvrouw in Nieuwegein die het in haar salon gebruikte. Fijn weekend.:-) (rennen naar de markt van het gaat weer eens regenen…..maar morgen 26+..

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik heb gisteren het potje oogcreme van IT gehaald naar aanleiding van jouw review. Ben benieuwd, eerste indruk is goed!

  Wij gaan volgende week een midweek weg, neem ik ook monsters mee, zo leuk om wat anders te proberen

  Geliked door 1 persoon

  • Ja heerlijk ik vind het altijd leuk om in mijn samples te duiken en kijken wat ik meeneem. De voorraad is na 120 artikelen wel aardig geslonken maar heb er nog steeds genoeg 🙈😁 veel plezier op je mini vakantie

   Like

 3. Jean D’ Arcel ken ik ook van naam en bestaat al een tijdje. Volgens mij voerden schoonheidssalons dit merk vroeger ook vaak. Als je altijd van die traanogen heb, dan snap ik dat een goede oogcrème en must is, als ik even bij mijn ogen wrijf wordt alles in no time knalrood dus iets verzachtends is zeker fijn.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s