Weekoverzicht

Weekoverzicht #140

Zo dat scheelde even een jas (en een muts) de afgelopen week, wat een raar paasweer was het maar ja, het spreekwoord luidt April doet wat hij wil en dat bleek. Wat ik deed de afgelopen week?

Skoet helpt nog even de juiste kleur van de luxaflex kiezen. Het wordt overigens die zilveren.

Maandag

2e paasdag, niet echt plannen, ik ga vroeg aan de wandel en dat bleek een goede inschatting want de rest van de dag is het hagel, sneeuw, harde wind, koud en regen. Ook gooi ik mijn beddengoed in de was, ga een stuk over de Veluwe rijden met een vriend en onderweg scoren we poffertjes, thuis gekomen lees ik nog wat, ik sport mijn work-out en Isabelle kookt de gehakt-prei schotel uit de Hello Fresh box.

Dinsdag

De wekker gaat vroeg want ik moet naar kantoor, we hebben een nieuwe starter vandaag. De ochtend is met name toch weer wat ‘inhaalwerk’ van de gemiste dagen maar het valt mee, gelukkig waren de meeste mensen vrij dus de inbox loopt niet over. Na de lunch rijd ik alvast naar huis want ik heb wat lange meetings in de middag en die doe ik dan liever thuis, ook omdat het zo raar weer is vind ik het fijner om de spits te mijden. Uit de box kook ik het rijstgerecht met de varkenshaasreepjes.

Woensdag

Veel meetings vandaag ook weer en een volle dag. Ik sport aan het einde van de dag en we eten de gemarineerde kip met broccoli uit de box. Bij de Lidl trouwens een melk opschuimer gekocht. Ik drink maar 1 kopje koffie per dag, verder alleen water en thee maar had alleen zo’n hand opschuim ding met een batterij. Deze is echt heel goed en heerlijk schuim 🙂

Donderdag

Vandaag veel ‘excel’ werk. We hebben per 1 april nieuwe salarissen en ik moet een en ander nog verwerken, doorgeven aan onze verzekeraar dus even koppie erbij en geconcentreerd aan de slag. Mijn laatste work-out van deze week doen dan heb ik er weer 3 gedaan.

Vrijdag

Ik neem mijn lunchpauze wat eerder dan normaal en ga met Isabelle naar de nagelsalon om mijn nagels te laten doen. Was echt nodig, ik houd ze altijd vrij kort maar vorige keer omdat het toen zo lang geleden was waren ze toch wat langer dan ik gewend ben. Nu vond ik ze echt veel te lang worden, dus opvullen, korter maken en een nieuw lakje erop. In de avond ga ik naar de schoonheidsspecialiste voor een microdermabrasie behandeling, dat is ook alweer een half jaar geleden dus werd hoog tijd. Al met al een fijn verwendagje 😊

Weekend

Ik ben vrijdagavond echt als een blok in slaap gevallen en een uur vroeger dan normaal maar rond kwart over negen was ik helemaal kapot en besloot ik te gaan slapen. Bijtijds wakker op zaterdag (daar zorgt Skoet wel voor) en dus om half 10 sta ik al op de markt mijn boodschapjes te doen en daarna door naar de appie, wandelen – en kijk eindelijk hertjes op de foto kunnen zetten 😊.

Ik zie ze wel vaker maar ze zijn vaak zo snel tussen de bomen verdwenen maar deze bleef lekker onbespied. Het huishouden moet ook gebeuren en s ’avonds maak ik een lekkere rollade – had ik echt zin in. Verder natuurlijk lezen en wat rond lummelen. Hoop echt dat we eind april weer wat mogen gaan doen.

Hoe was jullie week?

Annette

8 thoughts on “Weekoverzicht

  1. Mooie nagels weer. En volgens mij zal het wel eind mei worden voordat er weer “iets” kan. Maar als ik de mensen in het park zie die zelfs met deze kou picknicken met veel mensen, en veel alcohol zouden de terrassen beter open kunnen. Hier de gehele week in het teken van schoonmaken, bezichtigingen (11) waarvan er 9! werden afgebeld. Amy is bijna met geen 10 paarden in haar reismandje te krijgen als er een bezichtiging is….Ik hoor dat mensen met 80 in de rij staan voor een huis in bv. Leusden nu hier is dat zeker niet…Fijne week!

    Geliked door 1 persoon

  2. Volgens mij hadden wij toen ook zo een melkopschuimer van de LIDL maar dat was vast een maandagmorgenmodel. De melk schuimde nauwelijks bij ons.
    Ik gok dat het mei wordt voordat alles weer “normaal” wordt…
    Leuk die hertjes! Wij zaten een keer in een huisje in Frankrijk en ’s avonds zag je de hertjes in de verte lopen, toch wel bijzonder als je ze in het wild ziet!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s